petra antolić - i am sorry | 2024.

Petra Antolić singlom “I am sorry” najavljuje svoje drugo studijsko izdanje

“I am sorry” je novi singl kojim glazbenica Petra Antolić najavljuje drugo studijsko izdanje. A ono će biti EP s pet pjesama soul prizvuka koje će izvesti na engleskom. Glazbu i tekst napisala je sama Petra, a aranžman i produkcija nose potpis Marija Rašića.

“Jako volim pisati pjesme na engleskom, ali i pjevati ih na tom jeziku kojeg jako osjećam. Naslušala sam se strane glazbe koja je imala veliki utjecaj na moje stvaranje i način na koji pjevam i pišem pjesme. Sam sadržaj pjesme je zapravo jedna isprika, s obzirom na jednu situaciju u mom životu. Nadam se da ta isprika ima plodno tlo na koje može sjesti i nadam se da ćete uživati u pjesmi. Radila sam ponovo sa odličnom ekipom. Mario Rašić koji je ujedno radio aranžman, a tu su Nebojša Buhin i Mirsad Dalipi. I dodat ću, na ovoj pjesmi mi se pridružio i brat Matija“, rekla je Petra Antolić.

Što se tiče ove pjesme, na basu je Mario Rašić, na bubnjevima Mirsad Dalipi, a na električnoj gitari Nebojša Buhin. Na klavijaturama je Matija Antolić, a prateće vokale pjevali su Petra i Matija. I dodajmo, singl I am sorry će uskoro dobiti i svoj prateći videospot, a režirat će ga Dinko Čvorić Doringo. Što još ova glazbenica radi i stvara doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Petra Antolić – I am sorry

Tagged