miroslav škoro - vanna | 2023.

Miroslav Škoro dvadeseti rođendan svog najpoznatijeg albuma “Milo moje” proslavio njegovim vinilnim reizdanjem!

Miroslav Škoro je dvadeseti rođendan svog najpoznatijeg albuma “Milo moje” proslavio njegovim reizdanjem na bogatom LP formatu! No, on je ovu veliku obljetnicu obilježio i promocijom u Klubu Šumica, na kojoj se okupilo preko dvije stotine prijatelja, kolega i novinara.

Ovaj je obljetnički program započeo kratkim prilogom o nastanku kultnog albuma. Također, kratki pregled izdanja Milo moje izložio je Želimir Babogredac, direktor Croatia Recordsa, koji je Miroslavu Škori dodijelio i posebno priznanje. Točnije, on je dobio nagradu Multi-Platinum Awards koju dodjeljuje Hrvatska diskografska udruga. A uvijek nadahnuti maestro Zdravko Šljivac svoj govor završio je riječima hvale za sve pjesme koje je Miroslav Škoro napisao, kao i za njegov cijeli umjetnički opus.

Za dobru atmosferu i vrhunsku zabavu pobrinuo se slavljenički raspoložen Miroslav Škoro i čak njegova dva benda. Naime, za pop i zabavne pjesme bio je zadužen njegov standardni bend, a brigu o tamburaškom programu preuzeli su momci iz TS Divne godine. Tako su se prvo izvodile pjesme sa slavljenog albuma. Čulo se Ne vjeruje srce pameti, Milo moje, Reci, brate moj, Tamo gdje je dom… A kako su nakon njih okupljeni tražili još, Miroslav Škoro je razdraganoj publici otpjevao i svoje novije hitove.

Na ovoj promociji ugovor o suradnji potpisali su Campus Records i Croatia Records

Zanimljivo, na pozornici mu se u jednom trenutku pridružio i poduzetnik Ivica Todorić te su zajedno otpjevali Sude mi, a zajedno sa Miom Dimšić otpjevao je i pjesmu Ne vjeruje srce pameti. Na najpoznatijem njegovom duetu Ti si moja tajna najveća pridružila mu se poznata sopranistica Marija Vidović. Nakon toga su, uz tamburaše, zapjevali Štef Jeršek i Ivan Štivić. A odlično raspoložena publika pjevala je s njima u glas do kasnih sati. Kao dodatak cijelom programu, Miroslav Škoro je uz enologa Tomislava Jakobovića predstavio i vina svoje vinarije Škoro.

Dodajmo i da je na promociji upriličeno i svečano potpisivanje ugovora o poslovnoj suradnji između Croatia Recordsa i Campusa. Ugovor su potpisali Želimir Babogredac, direktor Croatia Recordsa te Miroslav Škoro i direktorica Campusa Kim Škoro. A tako je ovo reizdanje albuma Milo moje prvi zajednički projekt dva najveća diskografa u Hrvatskoj!

Proslavi ovog okruglog dvadesetog rođendana antologijskog albuma Milo moje prisustvovali su brojni poznati. Tako su tu bili Vanna i Andija Vrdoljak, Željko i Ružica Bebek, Branimir i Sandra Mihaljević, Nives Celzijus, Miroslav Rus, Boris Novković, Denis Dumančić, Gazde, Stephan Lupino, Enis Bešlagić, Vedran Mlikota, Branko Uvodić, Antimon, Mladen Horvat, ali i mnogi drugi. Sve što vas zanima o Miroslavu Škori doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Miroslav Škoro – Sude mi & Ne vjeruje srce pameti

Tagged