miach & hiljson mandela - nlo | 2022.

Miach predstavlja NLO, svemirsku suradnju Hiljsonom Mandelom koja zvuči kao da dolazi s druge planete

Ravno s druge planete stiže nam “NLO” – svemirska suradnja Miach, jedne od najperspektivnijih mladih glazbenica i jednog od najatraktivnijih imena domaće glazbene scene, trap pionira Hiljsona Mandele. Dodajmo da je ova pjesma jedna od četiri priče koje se nalaze na EP-u “Između nas” na kojem Miach opisuje ljubavne odnose koji ostaju i vežu samo “njih dvoje”.


“Pjesma NLO nastala je tijekom ljeta, a na njoj smo radili Mihovil Šoštarić i ja. Naime, jedne ljetne večeri Miha i ja smo gledali film Men In Black. A kada smo sljedeće jutro došli u studio, dok je Miha radio beat, ja sam inspirirana filmom počela pjevušiti K’o da s drugog planeta si…. Pogledali smo se i znali da je to to. I tako smo oko tog stiha i sagradili cijelu pjesmu”, rekla je Mia Čičak, znana i kao Miach.

“Kada je veći dio pjesme bio gotov, odmah nam je na pamet pao Hiljson Mandela i kako bi se njegov glas savršeno uklopio. Hiljsona oboje poznajemo s obzirom na to da je Miha radio s njim na njegovom albumu Mandela Effect te smo mu se javili s idejom. Hiljsonu se pjesma svidjela te je snimio svoj vers i time savršeno zaokružio cijelu priču”, dodala je Miach.

Spot za ovu zarazno catchy plesnu pjesmu potpisuju Vuk Nedeljković i Đurđina Samardžić

Spot smo snimili u Beogradu s Vukom Nedeljkovićem i Đurđinom Samardžić. Oni su nam pomogli da naše vizije stavimo na ekran! S lokacijama, svjetlom i stylingom smo što više i što bolje htjeli dočarati taj neki cyber svijet. Htjeli smo opisati ljubav zbog koje se osjećaš kao da je sve nestvarno, odnosno izvan ovog svijeta”, rekla je Mia.

“Na EP-u Između nas se nalaze četiri pjesme koje svaka na svoj način opisuju neki ljubavni odnos. A dodat ću, pretežito se na njemu mogu čuti zvukovi RnB-a i popa. Od ljubavi na prvi pogled pa sve do, nažalost propale ljubavi, svaka pjesma svojim tekstom i beatom priča neku drugu priču. EP se zove Izmedu nas upravo kako bi se jednim nazivom objedinile sve pjesme. A ta ljubavna tematika između dvoje ljudi čije situacije, bile sretne ili ne, ostaju između njih dvoje…”, rekla je o svom prvom EP-u Miach. Ovu mladu glazbenicu možete pratiti na njezinom Instagram profilu. A uživo je možete poslušati u petak, 30. rujna 2022. godine na festivalu Lil Drito u Tvornici kulture.

VIDEO: Miach – NLO (feat. Hiljson Mandela)

Tagged