marko škugor - sve moje tvoje je | 2024.

Marko Škugor, jedan od naših najboljih tenora i kralj prvih plesova, prestavlja svoju novu autorsku pjesmu “Sve moje tvoje je”

Marko Škugor, jedan od naših najboljih tenora i kralj prvih plesova, još je jednom pogodio u sridu! Nakon velikog hita “Ono nešto” u duetu s predivnom Danijelom Martinović, “Sve moje tvoje je” nova je Škugorova u potpunosti autorska pjesma. Videospot za novu pjesmu režirao je Željko Petreš, a za aranžman zaslužan je mladi producent Hrvoje Domazet. I dodajmo, često kažu da je nemoguće reći koja će pjesma postati hit. Ali ovaj novi Markov singl “Sve moje tvoje je” zaista miriše na hit.

Marko Škugor rođen je 1989. godine. Diplomirao je na smjeru Financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i magistar je ekonomije. Pjevačku karijeru je započeo u klapi, a pjevao u nekoliko najpoznatijih klapa, poput Maslina i Kampanel. Dodajmo, 2013. godine je kao solist i prvi tenor Klape s mora predstavljao Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom Mižerja.

Nakon Eurovizije kreće njegova samostalna glazbena priča koja je vezana uz dalmatinski pop zvuk, ali i uz prizvuke opernog pjevanja jer je Marko Škugor za vrijeme studija u Zagrebu pohađao satove pjevanja kod tenora Stojana Stojanova Gančeva, nekadašnjeg prvaka zagrebačke opere, koji mu je predviđao blistavu opernu karijeru. No, Marku je u srcu ipak bila dalmatinska pisma… Što ovaj glazbenik radi i stvara provjerite na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: Marko Škugor – Sve moje tvoje je

Tagged