kids from the sky - japan | 2023.

Kids from the sky vas novim singlom “Japan” vode vas jako daleko

Nakon hitova “Onaj osjećaj”, “Film” i “Prolazna stvar“, križevački alternativni pop bend Kids from the sky vode vas jako daleko, na mjesto u kojem ćete zaboraviti na sve svoje probleme… Kidsi predstavljaju svoj novi singl naziva “Japan”! “Ovo je pjesma koja je nastala u trenutku kada mi se nije puno toga događalo u životu. Tako je ona, malo po malo, postala simbolom želje za bijegom od svakodnevice”, rekao je Teo Golob.

Pjemu Japan prati i prava vizualna poslastica, točnije odličan video spot koji je nastao u suradnji s provjerenim suradnicima benda. “Spot je snimio Dinko Šimac u Klubu Kulture u Križevcima. Na snimanju spota atmosfera je zaista bila vrhunska i opuštena, a svi smo malo i zaplesali, što uvijek dobro dođe… Što reći nego uživajte u ovoj pjesmi i spotu i otputujte s nama”, otkrio je Teo.

Mladi križevački alternativni pop bend pomalo neobičnog naziva odvažno je zakoračio na domaću glazbenu scenu. Oni su svojim zvukom predstavili jedan potpuno novi glazbeni pravac, dosad neuobičajen za ove prostore. A svoju konceptualnu glazbenu priču započeli su Elementima… Više informacija o ovom zanimljivom elektro pop dvojcu iz KriževacaTeu i Vedranu – doznajte na njihovoj službenoj Facebook stranici.

VIDEO: Kids from the sky – Japan

Tagged