josip palameta & goran orešković gogi - tebi | 2023.

Josip Palameta i Goran Orešković Gogi udružili su snage i snimili pjesmu naziva “Tebi”

Josip Palameta i Goran Orešković Gogi, dva velika prijatelja i odlična vokala, udružili su snage i snimili duet, pjesmu “Tebi”… Gažerske suradnje posljednjih nekoliko godina rezultirale su kreativom i upravo je pjesma “Tebi” najbolji pečat njihovog prijateljstva. Iako su prijatelji već dugi niz godina, prvo ozbiljnije spominjanje glazbene suradnje Josipa i Gogija dogodilo se u periodu kad su bili cimeri i snimali A stranu u Zagrebu. Čekali su pravu pjesmu, napisali ju, uglazbili i sada ju poklanjaju svima da ju poslušaju!

Nik Rozić i Ivan Martinović su sa svojom ekipom osmislili scenarij za jednu prelijepu priču o žaru emocija kroz fizičku prolaznost. Tekst za pjesmu Tebi je napisao Josip Palameta, a glazbu je radio zajedno s Tomislavom Presečkim, koji je zaslužan i za aranžman te produkciju ovog singla.

Tomo, Gogi i ja smo se jako brzo složili oko toga da upravo ova pjesma postane duet. Ponukani pjesmama na kojima smo odrasli, a koje su radili neki od naših starijih kolega i mentora, htjeli smo kroz ovaj singl dobiti osjećaj live sviranja i pjevanja. I tako pokušati održati ljepotu muziciranja u ovim vremenima hiperprodukcije. Mi to tako volimo i mislimo da je cijela priča lijepo ukomponirana. Onako iskreno, od srca. Pjesma se zove Tebi jer u ljubavi nema persiranja, a mi ju pjevamo svima vama!”, rekao je Josip Palameta. Više o Josipu doznajte putem njegovog Instagram profila.

VIDEO: Josip Palameta & Gogi – Tebi

Tagged