ivo jurić - evo sviće | 2023.

Ivo Jurić, talentirani glazbenik, nakon uspješnog singla “Neobičan par” otkriva nam i “Evo sviće”, svoju najbolju i najvažniju pjesmu u karijeri

Talentirani glazbenik Ivo Jurić nakon uspješnog singla “Neobičan par” otkriva nam i svoju najbolju i najvažniju pjesmu u karijeri. A taj novi singl naziva “Evo sviće” ispunjen je dubokim emocijama i životnim porukama. Kroz metaforu svitanja, pjesma prenosi snažnu poruku o prolaznosti vremena i potrebi da cijenimo trenutke sreće i ljepote u životu. I dodajmo, pjesma je inspirirana radovima velikih rock ikona i osobnih idola Ive Jurića, poput Brucea Springsteena i Toma Pettyja, ali i domaćih izvođača poput Miladina Šobića, Bajage i Riblje čorbe.

Evo sviće se razlikuje od prethodnih Ivinih singlova, kako u tekstualnom smislu, tako i u onom emotivnom. A rezultat je to suradnje sa sjajnim gitaristom i autorom ove pjesme, Slavenom Janićem. Na pjesmi je radio gitarist Josip Vukoja, stalni suradnik Ive Jurića, koji stoji i iza produkcije. Snimanje pjesme predstavljalo je izazov u dočaravanju atmosfere svitanja i prenošenju složenih emocija.

“Vjerujem da će pjesma donijeti ljudima ono što je trebalo biti rečeno. A to je da uživaju s voljenom osobom u svakom lijepom trenutku pa i tu neprospavanu noć, jer tih trenutaka nema puno i ne traju dugo. A bilo bi lijepo kad bi tada vrijeme stalo ili prošlo pokraj nas”, rekao je Slaven Janić.

Ivo će svoj novi singl “Evo sviće” promovirati po Hrvatskoj do kraja 2023. godine

“Zamisli se kraj voljene osobe i kako je gledaš dok spava. Na zidu čuješ sat kako otkucava i shvaćaš kako sve ovo prebrzo prolazi. Kako smo kratko tu. Ispunjen srećom i zahvalnosti želiš zaustaviti to vrijeme, želiš da ti taj trenutak potraje, želiš ostati budan. Ali bio budan ili spavao, zora dolazi i evo sviće”, rekao je Ivo Jurić i dodao kako će novi singl promovirati i uživo kroz nastupe u raznim gradovima do kraja 2023. godine.

Pjesma Evo sviće dobila je i prateći video spot koji savršeno prenosi osjećaj prolaznosti života i želje da trenuci sreće traju puno dulje. Dodajmo da je spot radio Dino Kadragić, a sniman je na Humu u Mostaru. A ovom prilikom Ivo Jurić zahvaljuje bratu Dadi i njegovoj Marini što su bili lice ovog spota. Više o ovom glazbeniku možete doznati na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: Ivo Jurić – Evo sviće

Tagged