iniko - armor | 2024.

Iniko, multitalentirana R&B senzacija, predstavlja svoj novi singl naziva “Armor”

Multitalentirana R&B senzacija Iniko predstavlja videospot za svoj novi singl naziva “Armor”! “I don’t need armor / I’m more than brave / Gotta go harder / I will not be a slave”… Iniko zakucavaju u refrenu i zaključuju da nisu “niti sin, niti kćer, nemaju etiketu, ni ime”… Izuzetno ritmičan i energičan novi singl nastavlja tamo gdje je megahit “Jericho” stao i u manje od tri minute sažima cijelu filozofiju ovih svestranih kantautora.

Autentični, iskreni i beskompromisni, Iniko inspiraciju crpe iz vlastitih osjećaja i iskustava. I to bez ikakvog pretvaranja i fasada. Do sada su se istaknuli hit singlovima Caught a Body, Motion i The King’s Affirmation, koja je nastala kao prerada pjesme Do we have a problem Nicki Minaj i Lil Babyja, a postala je viralna u samo jednom danu. Vanzemaljski vokali, besprijekorna produkcija i svemirski spotovi privlače sve više fanova diljem svijeta. Posebno su voljeni na društvenim mrežama, osobito na TikToku gdje imaju više od četiri milijuna pratitelja. Nisu loši ni na Instagramu gdje ih prati više od dva milijuna ljudi.

I dodajmo, do sada daleko najveće brojke skupio je singl Jericho objavljen u travnju 2023. godine, koji je samo na Spotifyju preslušan više od 115 milijuna puta. I dodajmo, Iniko će nadolazećeg ljeta čak dva puta posjetiti naše krajeve. Prvo će nastupiti na Sea Star festivalu u svibnju te zatim na Exitu u srpnju ove 2024. godine. Više o ovoj R&B senzaciji doznajte na njihovoj mrežnoj stranici na adresi inikoworld.com.

VIDEO: Iniko – Armor & Jericho

Tagged