idem - raspadam | 2024.

IDEM, glazbenik znan i kao Antun Aleksa, predstavlja singl “Raspadam” kojim najavljuje izlazak drugog studijskog albuma koji će se zvati “CIAO”

Glazbenik IDEM je predstavio svoj novi singl “Raspadam”, a on je ujedno i najava skorog izlaska njegovog drugog studijskog albuma koji će se zvati “CIAO”. Pjesmu “Raspadam” napisao je Antun Aleksa, za miks i mastering bio je zadužen Dominik Kisić, dok je spot u potpunosti realizirao stari IDEM-ov suradnik Pavle Kocanjer.

“Zadnjih godina se sve češće osjećam kao da se raspadam. Kako fizički, tako i psihički. Tempo je ubitačan. Kao da živim u svijetu gdje svi jurimo bez stajanja. U trku jedem, pijem, tipkam, rješavam poslove, volim, ljutim se, a nekad imam filing da u trku i spavam. U tom svijetu vrijeme nenormalno brzo prolazi, a proporcionalno s time se i tijelo kvari”, rekao je povodom puštanja singla IDEM.

“Nedavno je jedan meni veoma drag bend postavio pitanje – gdje ćemo sada kada su nam prošle dvadesete? Rođendani se redaju da ih ni ne skužim, ali paradoksalno sa svim prethodnim izjavama moram priznati da mi je svakim novim danom život sve ljepši i draži. Al brate, baš bi mogli svi skupa malo usporiti. Ja prvi”, dodao je IDEM. Međutim, kako je krenulo, teško da će ovaj glazbenik prvi usporiti… Više o IDEM-u doznajte na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: IDEM – Raspadam

Tagged