gina victoria - pepeo | 2021.

Gina Victoria je nakon pet godina u Detouru krenula u solo vode s pjesmom “Pepeo”

Onog trenutka kada je Gina Victoria Damjanović otpjevala pjesmu “Zaljubila sam se”, cjelokupna publika zaljubila se u nju. Proteklih pet godina znali smo je kao pjevačicu grupe Detour. No, sada je došao trenutak da ovu Bračanku zaraznog osmijeha prepoznatljivu po svojim kovrčama i radijskom glasu upoznamo i kao kantautoricu. Vrijeme je da vam se predstavi Gina! U ljubavi je običaj da sve se pretvori u prah… Stihovi su to pjesme Pepeo. To je njezin singl – prvijenac za koji glazbu, tekst i aranžman potpisuju sama Gina i Marko Bratoš, dok je za produkciju zaslužan Srđan Sekulović Skansi.

“Kako da si dozvolim da uzmem se i otplovim kad mislim da tonem prije nego zaronim? U jednom trenutku uspjela sam ovaj osjećaj pretvoriti u stihove. Na njih je došla glazba u kojoj sam ostavila sve svoje emocije. Trebala mi je hrabrost da to podijelim s vama”, rekla je Gina. Predstavljajući ovu pjesmu, Gina ju od milja naziva “himna hrabrosti”.

Spot za pjesmu Pepeo režirao je splitski redatelj Milan Latković. Zanimljivo da se u spotu u funkciji zbora pojavljuju Ginini prijatelji i kolege. A među njima su i neka poznata lica kao što su glumci Marko Petrić i Bojan Brajčić, Ginine kolege s Narodnog radija, autor pjesme Marko Bratoš, voditeljica Katarina Moškatelo i mnogi drugi…

Spot pokazuje svjetlo u trenucima kada nam je najteže

“Vjerujem da će se mnogi moći pronaći u priči koju pjesma Pepeo donosi sa sobom. Voljela bi kada bi svi mogli osjetiti tu emociju zajedništva, bez obzira na teškoće koje život nosi. Naime, ja smatram da će uz potporu i ljubav sve na kraju biti dobro”, dodala je Gina Victoria Damjanović.

Iznimno radiofoničan zvuk i himničan refren samo su neke od odlika pjesme Pepeo koja će vas zasigurno navesti da ljubav prema Gini traje i u solo karijeri koja je pred njom… Više o Gini, mladoj hrvatskoj pjevačici doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Gina – Pepeo

Tagged