gina & the geegees ft vice - mama | live @ peti kupe zagreb | 2023.

Gina predstavlja svoju pjesmu “Mama” u posebnom live ruhu za najtoplije i najljepše blagdane!

Gina Damjanović iz tjedna u tjedan ne silazi sa službene radijske liste HrTop40 s vatrenom pjesmom “Dva kofera i zapaljen stan”, a uoči blagdana stiže i njezina omiljena “Mama” u posebnom live izdanju. Ukratko, to je savršena pjesma za slušanje na repeat dok se za ove praznike vraćate svojim domovima…

“Pjesma Mama postala je neizostavan dio playlisti za vožnju prema domu u ovo zimsko-blagdansko vrijeme. A tako smo onda i za ovaj Božić odlučili pokloniti našim dragim slušateljima jednu live verziju. Dodat ću da je ona posebna po tome što sam je imala priliku izvesti s bratom Vicom i svojim bendom The GeeGee’s na promociji mog prvog albuma U mojim tajnim notama u zagrebačkom Petom Kupeu. Također, na ovaj način se želimo zahvaliti svima onima koji vole i slušaju Mamu. Ali im i poželjeti divne blagdane u krugu svojih najmilijih. Naravno, uz još više takvih trenutaka u novoj, 2024. godini!”, rekla je Gina!

Gina Victoria Damjanović bila je više od pet godina dio benda Detoura. No, nakon toga se skoncentrirala na solo karijeru. Tako je izdala brojne samostalne singlove, nastupala je na Zagrebačkom festivalu, sada je i voditeljica na TOP radiju, ali ujedno radi i na brojnim glazbenim projektima. Dodajmo da je sudjelovala i u TV showu Zvijezde pjevaju, a osim što se bavi edukacijom, Gina je svestrana glazbena freelancerica… Sve što vas dodatno zanima o Gini, potražite to na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Gina & The GeeGee’s feat. Vice – Mama | live @ Peti Kupe

Tagged