gina victoria damjanović - dva kofera i zapaljen stan | 2023.

Gina predstavlja spot za svoj vatreni singl “Dva kofera i zapaljen stan”, on je ujedno i najljepša uspomena na njezin nastup u Petom Kupeu!

Gina Victoria Damjanović, jedna od najtalentiranijih domaćih kantautorica mlađe generacije, početkom proljeća 2023. godine objavila je dugoočekivan debitantski album “U mojim tajnim notama“. Uslijedila je i koncertna promocija u prepunom zagrebačkom Petom Kupeu, a sada Gina predstavlja spot za jednu od “fan favorite” pjesama s albuma. A to je žestoki i vatreni singl “Dva kofera i zapaljen stan”.

“Jedva sam čekala da jedan od mojih favorita s albuma dobije i spot! I to spot koji je uspomena na nezaboravnu promociju albuma u Petom Kupeu. Publika je bila genijalna, a reakcija na sve dosadašnje singlove fantastična!”, rekla je Gina Damjanović.

“Drago mi je da je upravo ta publika i u video spotu za ovu moju novu pjesmu. A nadam se da će i ostali uživati u pravom rockerskom songu i raspaliti ga na najjače! Naravno, bez da zapale stan!”, dodala je ova simpatična pjevačica i popularna radijska voditeljica. Glazbu i tekst pjesme Dva kofera i zapaljen stan potpisuju Gina i Marko Bratoš, a dostupna je i na svim streaming servisima. Više o ovoj mladoj pjevačici više doznajte na njezinoj Facebook stranici.

VIDEO: Gina – Dva kofera i zapaljen stan

Tagged