emina arapović - nepobjediva | 2023.

Emina Arapović publici poklanja jednu bržu i “žešću“ pjesmu – predstavljamo njezin novi singl “Nepobjediva”

Nakon tri uspješna singla koja je ostvarila sa svojim timom i diskografskom kućom Menart, a to su bili, podsjetimo, “Pravi frajer”, “Jaka žena” i “Mogu dalje sama“, Emina Arapović je ovoga puta željela publici pokloniti jednu bržu i “žešću“ pjesmu. I tako sada predstavljamo singlu naziva “Nepobjediva”!

“Kao i obično, prvo se ulovim za dobar tekst s kojim se mogu poistovjetiti jer želim da svaka pjesma odražava moju osobnost, borbu, padove i uspone te spoznaje i lekcije koje su me oblikovale u ženu kakva sam danas. Iz osobnog iskustva znam da je svakako teži put kroz život kada imaš veliko srce i jaku empatiju, ali najveća je snaga kad se zavoli svaki korak na tom putu. Na taj način si dozvoljavamo da izrastemo u osobu s kojom smo sami zadovoljni i time zadržavamo sve lijepo. Ono nježno velikodušno, sretno i dječje u nama”, rekla je Emina Arapović.

“Ljepota te teme je što se ljudi vrlo lako poistovjete s njom, iako je jako osobna. A tekst koji je napisala Štefanija Soldan me kupio na prvu. Finalno uzbuđenje sam osjetila kada je Aleksandar Valenčić napravio aranžman na temelju glazbe Marka Tomasovića. Ritam me podsjetio na pjesmu We will rock you, meni obožavane grupe Queen. Tada sam shvatila da će singl Nepobjediva imati vibru rock himne. Upravo onakve kakva mi je nedostajala u karijeri”, dodala je Emina.

Pjesmu “Nepobjediva” prati i video spot snimljen u crno-bijelom art vizualu koji savršeno pristaje atmosferi pjesme

“U spotu se pojavljuje moj kolega i prijatelj Goran Šoštarić koji je inače odličan gitarist, a pored toga kipar i apstraktni umjetnik. Goran je zaslužan što nas je spojio sa predivnim ljudima Gradske galerije Zabok koji su nam ustupili svoj prostor galerije za snimanje spota. Neizmjerno sam im zahvalna na predivnom gostoprimstvu i susretljivosti. S jako velikim žarom sam radila ovu pjesmu. Ali najveće bogatstvo će mi biti kada isti taj žar dotakne i moju publiku”, poručuje Emina.

Dodajmo da je video spot je snimljen u crno-bijelom art vizualu koji savršeno pristaje atmosferi pjesme, a snimala ga je i montirala Marija Tadić koja se maksimalno potrudila iskonski prikazati Eminin duh i osobnost. I spomenimo, Ana Borić je izvršnom produkcijom zaokružila cijeli singl Nepobjediva. Sve o Emini možete doznati putem njezinog Instagram profila.

VIDEO: Emina Arapović – Nepobjediva

Tagged