domenica - prva ljubav, prva bol | 2024.

Domenica je izazvala veliko zanimanje svojom novom pjesmom “Prva ljubav, prva bol”

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. A ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno drugačijem svijetu. Rasplesanu, odvažnu i samouvjerenu i tako donosi pravo osvježenje na hrvatsku glazbenu scenu. “Ovu sam pjesmu snimila još prije svoje profesionalne karijere i ona je bila okidač da se krenem baviti pjevanjem. A iza nje stoji moj uobičajni tim ljudi – Vjekoslava i Tonči Huljić“, rekla je Domenica, No, ona je dodala i da je s posebnim guštom radila na pjesmi i da vjeruje kako će ovo biti pravi ljetni hit na koji će publika plesati i pjevati.

“Pjesma je ujedno i odlična uvertira u moj drugi studijski album na kojem intezivno radimo. Ima jako zaraznu melodiju, a isto tako donosi moćnu žensku energiju zbog pratećih vokala koji su je digli na još jedan veći nivo. Neka ovo bude pjesma za sve žene koje znaju ono što žele, a još više što ne žele. Videospot smo snimali u Beogradu, prvi put. Najveći razlog tome je što sam imala želju da snimam s nekim tko me ne zna, kako bi mogao izvuć nešto novo iz mene. Nešto što možda sama nisam znala da mogu. Pjesma je puno odvažnija, drukčija od onoga što sam radila do sada. U tom smislu svakako sam htjela dobiti i takav vizual”, veselo objašnjava Domenica. Više o ovoj mladoj pjevačici doznajte na njezinom Instagram profilu.

A Prva ljubav, prva bol samo je jedan od hitova zbog kojih će gorjeti Arena Zagreb 2030. godine. Podsjetimo se, Domenica je najavila koncert u zagrebačkoj Areni prije dvije godine kojim je izazvala veliki interes obožavatelja diljem Hrvatske. Više o tom koncertu koji će se održati u Areni u petak, 30. studenog 2030. godine doznajte ovdje. A svoju ulaznicu osigurajte na vrijeme putem Eventim online shopa.

VIDEO: Domenica – Prva ljubav prva bol

Tagged