damir kedžo - voljena ženo | 2024.

Damir Kedžo predstavlja “Voljena ženo”, pjesmu s kojom će nastupiti na Dori 2024!

“Voljena ženo” pjesma je koju Damir Kedžo predstavlja na ovogodišnjoj Dori, nudeći publici splet snažnih emocija kroz svoj prepoznatljiv vokal i izuzetno interpretativno umijeće. Dodajmo da ovu nježnu, ali i moćnu baladu koja spaja ljubav, strast i introspekciju, napisao Ante Pecotić. A aranžmanski ju je uobličio Saša Milošević Mare, koautor pjesme “Molitva”, koja je, podsjetimo, 2007. godine pobijedila na Eurosongu.

Ante Pecotić i ja smo nakon trogodišnje pauze ušli u dublju fazu našeg pjevačko-autorskog odnosa. Atipično za Antu, predstavio mi je pjesmu samo uz gitaru nakon sedmosatnog druženja i ja sam se u pjesmu zaljubio na to prvo slušanje. Osjetio sam da joj imam nešto za dati i drago mi je da smo iste večeri snimili prvu, ogoljenu verziju samo uz klavirsku pratnju. Sljedeći dan Ante je predložio prijavu na Doru i ja sam ga, obzirom da sam naučio slušati starije od sebe, poslušao”, rekao je Damir Kedžo.

Snažne emocije i moćan Damirov vokal zasigurno će privući pozornost. A njegova interpretacija i vrhunski nastupi uvijek iznova potvrde da Damir Kedžo doista i živi glazbu. No, baš je tako ova pjesma i nastala. Kroz priče o životu, usponima, padovima i međusobnom razumjevanju. I dodajmo, tu posebnu emociju koju Damir ima dok izvodi pjesmu, publika će sigurno osjetiti.

Damir i Ante su već više puta vrlo uspješno surađivali

Voljena ženo nastavak je suradnje Damira i Ante koja je rezultirala mnogim uspješnicama. Od eurosong pjesme Divlji vjetre do najvećih hit singlova poput Sve u meni se budi, Poljubi me sad, Vidi se izdaleka i Srce mi umire za njom. Pjesmu prati impresivan videospot u režiji Lumiere Productiona, koji dojmljivim koloritom i pažljivo biranim scenama prenosi duboke osjećaje pjesme i čini ovu glazbenu priču očaravajućom.

I dodajmo, glazbeno natjecanje Dora 2024 održavat će se od 22. do 25. veljače 2024. godine. A izravno će se prenositi na Drugom programu HTV-a, platformi HRTi te na mrežnim stranicama HRT-a na adresi hrt.hr. Više informacija o Damiru i što on upravo sada radi i stvara doznajte na njegovoj Instagram stranici.

VIDEO: Damir Kedžo – Voljena ženo

Tagged