team "level up" - dota 2 / reboot infogamer 2019 / a1 adria league

Reboot InfoGamer powered by A1 završio uzbudljivim finalom A1 Adria Lige

Posebnost ovogodišnjeg gaming festivala Reboot Infogamer bilo je natjecanje u mobilnim igrama koje se po prvi put u regiji. A što je još posebnije, među prvima u svijetu igralo se na 5G mreži! Dodajmo da su se finala mobilnih igara Hearthstone i Clash Royale igrala su se u petak, 15. studenog 2019. godine i to na Huawei mobilnim uređajima Mate 20X 5G.

U završnici igre Clash Royale natjecali su se ConeKorleone i NikolaNikola je osvojio prvo mjesto. Dok su se u završnici Hearthstonea našli Paljuha i dimi, a pobjedu je odnio Paljuha! Vikend je bio rezerviran za računalne igre CS:GO i DOTA 2. U subotnjem CS:GO okršaju 16. studenoga na velikim ekranima u A1 5G Gaming Areni i pred brojnim posjetiteljima našla su se četiri najbolja tima s ovih prostora. A to su ex-BLUEJAYS, Vilay eSport, uniQue.XPortal i JESTE. Dodajmo da su vrlo neizvjesni završni meč odigrali uniQue.XPortal i pobjednici ex-BLUEJAYS.

Reboot Infogamer zadnjeg dana A1 Adria Lige ugostio finale igre DOTA 2

Od četiri najbolja tima iz regije – Level Up, The Last Jedis, Tim 123 i Team Serbia, u nedjeljnom finalu bili su hrvatski Tim 123 te Level Up iz Srbije. A pobjednički pehar kući je odnijela ekipa Level Up. Tijekom četvrte sezone u prijenose 700 odigranih mečeva uključilo se gotovo 100.000 gledatelja na svim kanalima A1 Adria Lige. Svi koji nisu favorite uživo bodrili na Velesajmu, finala su mogli pratiti putem streama na Twitch.tv-e te YouTubea. Dodajmo da je prijenos bio emitiran i na televizijskim kanalima PlanetSport i GameBar. Sve propušteno također možete pronaći i na službenoj Facebook stranici Lige.

Na A1 Community Stageu za vrijeme trajanja sajma posjetitelji su imali priliku sudjelovati u brojnim nagradnim igrama, gaming kvizovima i osvajati vrijedne nagrade. Više nego uspješna demonstracija testne A1 5G mreže i mogućnost da uživo isprobaju kako će 5G utjecati na gejmanje i industriju zabave bila je dodatna atrakcija brojnim posjetiteljima iz regije i šire, a njih je na ovogodišnjem Reboot InfoGamer powered by A1 bilo oko 100.000.

Tagged