detmeć | 2020

Detmeć, požeško-zagrebački crossover bend, nastupa u klubu Močvara u petak, 23. listopada 2020. godine

Karlo, Sale, Hrca, Toljo i Koc iz benda “Detmeć” pobrinut će se za beskompromisno gaženje od sat i pol, punjenje baterija energijom, zajednički mosh pit i bogati merchandise. Ovaj požeško-zagrebački crossover bend proći će kroz cijeli, još uvijek aktualni debitantski album “Na rubu”, uz gostovanje još nekih veoma poznatih lica hrvatske glazbene scene.

Ovaj rap – rock armagedon na rasporedu je u petak, 23. listopada 2020. godine i to na terasi kluba Močvara. I dodajmo, vrata kluba se otvaraju u 20, a koncert počinje 21 sat. Cijena ulaznice je u pretprodaji po 30 kuna, dok će na dan događanja na blagajni kluba koštati 40. Više o bendu Detmeć doznajte na njihovoj Facebook stranici.

U srcu glazbene sinergije, crossover stapa različite žanrove u harmoničnu cjelinu. Ritmovi se prepliću poput plesnog vala, od klasične simfonije do ritma džeza, rocka ili elektronike. Sviđajući se izvođačima i publici, crossover glazba spaja tradiciju s modernim zvukovima. Melodične niti plešu kroz prostor, oživljavajući emocije i priče. Kroz svoje bogatstvo zvuka, crossover povezuje svjetove, stvarajući mostove između različitih glazbenih kultura. Svi su pozvani na ovaj glazbeni putovanja, gdje se granice brišu, ostavljajući samo čaroliju glazbe.

VIDEO: Detmeć – Dijelimo se

Tagged