jaska wine fest 2020

Jaska wine fest 2020 | Nova vinska manifestacija održavat će se u jaskanskim ugostiteljskim objektima od 8. do 10. listopada 2020. godine

Listopad je mjesec koji je u Jastrebarskom posebno posvećen vinu i vinarima, a vezano za tu prigodu održat će se i manifestacija “Jaska wine fest 2020”. Dodajmo i da je listopad mjesec kada se održava i tradicionalna manifestacija “Dani Vina u Jastrebarskom“. No, ona se ove, 2020. godine, zbog epidemiološke situacije, točnije, pandemije koronavirusa, nažalost neće održati. Ali je Turistička zajednica grada Jastrebarskog, u suradnji i na incijativu vlasnika ugostiteljskih objekata, jaskanskih vinara te s Gradom Jastrebarsko, osmislila novu trodnevnu vinsku manifestaciju Jaska wine fest 2020. A tijekom nje će svi, a posebno vinoljupci, imati priliku uživati.

Tako ćete od četvrtka, 8., do subote, 10. listopada 2020. godine, u vremenu od 18 sati pa sve do ponoći, upravo u svom omiljenom kafiću i uz dobru glazbenu podlogu, imati prilike družiti te puno naučiti od jaskanskih vinskih majstora čija su vina često nagrađivana. Uz to moći ćete kušati, kupiti i uživati u okusima vinskih delicija s jaskanskih bregova. Dodajmo da je ulaz slobodan, a svi posjetitelji pozivaju se na pridržavanje epidemioloških mjera.

Dodajmo, ugostiteljski objekti koji su podržali manifestaciju Jaska wine fest 2020 su Marittimo, Chuca, Ban, Mazana, Cafe Cafe, Kalimero, TV Bar, Cash, Krešimir, Haustor, Croattina, Mirjana, Baza, Bin, Kino, Artemida, Grand Cafe i Garden. Ali i brojni vinari iz Jastrebarskog i okolice podržavaju ovu manifestaciju. A to su Baltorinić, J. Braje, R. Braje, Budinšćak, Gregorić, T. Ivančić, K. Ivančić, Jagunić, RJ winery, Kolarić, Korak, T. Mesić, Nežić, Pavlečić, Šember, Šoškić, Tomac, Tomac & Bajda, Tomićak i Zaher. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama TZ Grada Jastrebarskog.

Tagged