autobusni terminal velika gorica / listopad 2015.

Velika Gorica osigurala nužni prijevoz – uvedene izvanredne autobusne linije

Velika Gorica je osigurala nužni prijevoz tijekom cijelog tjedna tako što je uvela izvanredne autobusne linije. Svrha nužnog prijevoza je omogućiti ljudima odlazak na posao i povratak s istog. Prijevoz izvanrednim autobusnim linijama bit će omogućen putnicima uz predočenje valjanih propusnica te za djelatnike u nužnim službama (npr. zdravstvo, vojska, policija, vatrogasci i trgovci) s valjanim iskaznicama.

Uvedeno je šest izvanrednih autobusnih linija s minimalno sedam autobusa. Pet autobusnih linija koje će prometovati odnosno povezivati naselja s Velikom Goricom i jedna autobusna linija (minimalno dva autobusa) koja će prometovati prema Zagrebu (Veliko Polje). Spomenuti prijevoz prema Velikom Polju imati će osam polazaka (3 jutarnja, 3 popodnevna i 2 večernja).

Trase izvanrednih autobusnih linija (opis i prostorni prikaz) i njihovi vozni redovi nalaze se u prilogu ove obavijesti (PDF dokument na dnu teksta) kao i izvanredni vozni red ZET-ove autobusne linije 241 (Glavni Kolodvor – Veliko Polje).

Vozni redovi izrađeni su u dogovoru s prijevoznikom, a prema voznom redu Velika Gorica – Veliko Polje (8 polazaka – 3 ujutro, 3 poslijepodne, 2 večernja) koji je izrađen prema najfrekventnijim jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim polascima i prilagođen polascima iz Velikog Polja za Zagreb.

Nove izvanredne autobusne linije prometovati će od ponedjeljka, 6. travnja 2020. godine.

Ulazak u autobus nadgledat će pripadnici operativnih snaga Civilne zaštite Grada Velike Gorice. Broj mjesta u autobusima je zbog sigurnosnih i zdravstvenih razloga ograničen.

NAPOMINJEMO DA SE SVI KORISNICI IZVANREDNIH AUTOBUSNIH LINIJA STROGO PRIDRŽAVAJU SVIH IZDANIH NAPUTAKA NADLEŽNIH TIJELA VEZANIH ZA TRENUTNU SITUACIJU – PANDEMIJE KORONA VIRUSA (COVID-19) I OBVEZNO KORISTE PROPISANU ZAŠTITNU OPREMU.

POPIS IZVANREDNIH AUTOBUSNIH LINIJA NA PODRUČJU VELIKE GORICE

  • linija br. 1: Velika Gorica – Buna – Velika Gorica
  • linija br. 2: Velika Gorica – Ščitarjevo – Velika Gorica
  • linija br. 3: Velika Gorica – Buševec – Ogulinec – Velika Gorica
  • linija br. 4: Velika Gorica – Gudci – Velika Gorica
  • linija br. 5: Velika Gorica – Gornje Podotočje – Čička Poljana – Velika Gorica
  • linija br. 6: Velika Gorica – Veliko Polje – Velika Gorica


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -

1 thought on “Velika Gorica osigurala nužni prijevoz – uvedene izvanredne autobusne linije

Comments are closed.