holding centar - zagrebački holding / listopad 2012.

Uspostavljen novi režim rada Holding centra zbog opasnosti od korona virusa

Središnja poslovnica za odnose s korisnicima Zagrebačkog holdinga i ovisnih trgovačkih društava, tijekom aktualnih okolnosti pandemije korona virusa, poslovanje je prilagodila nastaloj situaciji i mjerama resornih tijela. Građani se mole da do daljnjeg primarno koriste elektroničke usluge kojima se može pristupiti putem internetske stranice holdingcentar.zgh.hr i sustava e-građanin.


Građanima koji se ipak odluče na dolazak – Centar za korisnike u Ulici grada Vukovara 41 asistenciju pruža u najvećoj trenutno raspoloživoj mjeri.

Osiguran je posebno štićeni prostor s internom govornom vezom, uređaj za automatsko plaćanje, izolirano mjesto za ispunjavanje zahtjeva te poštanski pretinac za pisane predstavke. U prostoru smije istovremeno boraviti jedna osoba.

Tako organizirane usluge dostupne su tijekom cijelog, uobičajenog radnog vremena središnje poslovnice. Podsjetimo, Holding centar radnim je danom otvoren od 7.30 do 19.30 sati te subotom od 8 do 12.

Ipak, preporučujemo elektroničku razmjenu dokumentacije koja se može poslati putem elektroničke pošte i adrese holding.centar@zgh.hr.

Sve kompleksnije usluge informiranja, podrške i savjetovanja moguće su uz prethodnu najavu kroz Pozivni centar, čiji su agenti raspoloživi 24 sata dnevno na broju 072 500 400. Preporučujemo, s našim se zaposlenicima, uoči dolaska, konzultirajte o razlogu posjeta. U najkraćem mogućem roku osigurat će se potrebna udaljena ili izravna realizacija usluge.

Uz ograničenu korisničku zonu, a u neposrednoj blizini ulaza u poslovnicu, smješten je Pokretni ured u kojem se također mogu platiti računi, ali bez ulaska u specijalizirano vozilo koje trenutno ne obilazi rasporedom predviđene gradske lokacije. Transakcije kod djelatnika omogućene su radnim danom od 7.30 do 15.30 te subotom od 8 do 12 sati.

Izdavanje različitih potvrda osigurano je također elektroničkim putem, a iste će biti ovjerene naprednim elektroničkim potpisom.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged