dom zdravlja velika gorica / siječanj 2014.

U COVID 19 ambulantama u Zagrebačkoj županiji uzimanje briseva za testiranje koronavirusa

Na području Zagrebačke županije Dom zdravlja Zagrebačke županije uspostavio je tri takozvane izdvojene COVID 19 ambulante i to u Ispostavi Samobor (za područje Samobora, Svete Nedelje i Zaprešića), Ispostavi Velika Gorica (za područje Velike Gorice i Jastrebarskog) te u Ispostavi Ivanić-Grad za područje Ivanić-Grada, Dugog Sela, Vrbovca i Svetog Ivana Zeline.


Ispostava Samobor već je započela s uzimanjem briseva za testove na COVID-19 u ponedjeljak 30. ožujka, 3. travnja s uzimanjem briseva kreće i Ispostava Velika Gorica, a od ponedjeljka, 6. travnja i Ispostava Ivanić-Grad.

Napominjemo kako se brisevi u spomenutim izdvojenim ambulantama uzimaju ISKLJUČIVO NA NALOG LIJEČNIKA OBITELJSKE MEDICINE, a za osobe s područja koja ta ispostava pokriva. Također naglašavamo kako će svaka osoba dobit KONKRETAN TERMIN kada treba doći u ambulantu kako bi se uzeo bris.

Ponavljamo uzimanje briseva za testiranje na korona virus uz uputnicu i prethodno dobiveni termin moguće je:

  • od 30. ožujka 2020. u COVID 19 ambulanti u Ispostavi Samobor Ljudevita Gaja 37, za područje Samobora, Svete Nedelje i Zaprešića (kontakt telefon 01/3330-746)
  • od 3. travnja 2020. u COVID 19 ambulanti i Ispostavi Velika Gorica, Matice hrvatske 5, za područje Velike Gorice i Jastrebarskog (kontakt telefon 01/6379-717)
  • od 6. travnja 2020. u COVID 19 ambulanti u Ispostavi Ivanić-Grad, Omladinska 25, za područje Ivanić-Grada, Dugog Sela, Vrbovca i Svetog Ivana Zeline (kontakt telefon 01/2831-174)

Ovim putem apeliramo na naše žitelje da u spomenute ambulante u ispostavama domova zdravlja ne dolaze samoinicijativno, već isključivo uz uputnicu u točno unaprijed dogovoren termin, pridržavajući se svih higijenskih i zaštitnih uputa.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged