tramvaj tmk2200 | avenija dubrovnik, zagreb | siječanj 2014.

Tramvaj neće voziti kroz Novi Zagreb zbog radova na Mostu mladosti u subotu i nedjelju, 5. i 6. listopada 2019. godine

Zbog radova na Mostu mladosti, u subotu i nedjelju, 5. i 6. listopada 2019. godine, tramvaj neće voziti kroz Novi Zagreb. No, umjesto tramvaja vozit će autobusi ZET-a! Kao supstitucija će biti produžena autobusna linija 607 koja će prometovati na dionici Savski most – Avenija Dubrovnik – Držićeva – Ulica grada Vukovara! Napominjemo da će se autobus linije 607 polukružno okretati na raskrižju Avenije Marina Držića i Ulice grada Vukovara.

Privremeno ulazno-izlazno stajalište bit će smješteno na autobusnom ugibalištu u Držićevoj ulici, kod Dione. Dodajmo i da će noćna linija 31 u subotu i nedjelju, 5. i 6. listopada 2019. godine, prometovati uobičajenom trasom. No, tramvaj će zamijeniti autobusi ZET-a! Napominjemo i kako će u ponedjeljak, 7. listopada, dan uoči Dana neovisnosti, u tramvajskom prometu biti u primjeni subotnji vozni red. Više informacija o voznim redovima doznajte na mrežnim stranicama ZET-a na adresi zet.hr.

Za vrijeme izvođenja radova na Mostu mladosti, tramvajske linije 6 i 7 prometovat će djelimično izmijenjenim trasama. Ali ukratko, linije 6 i 7 će na križanju Držićeva-Vukovarska umjesto prema Novom Zagrebu skrenuti lijevo na Žitnjak. Točne trase kojima će ove dvije linije prometovati doznajte u nastavku teksta:

  • Linija 6: terminal Črnomerec – Trg bana Josipa Jelačića – Glavni kolodvor – Autobusni kolodvor – Heinzelova – terminal Žitnjak
  • Linija 7: terminal Dubec – Dubrava – Kvaternikov trg – Autobusni kolodvor – Heinzelova – terminal Žitnjak
Tagged