liga nacija 2022 - hrvatska nogometna reprezentacija vs. danska & austrija

Liga nacija – počela prodaja ulaznica za susrete protiv Danske i Austrije

Nakon iznimno uspješnog lipnja 2022. godine kojeg je Hrvatska nogometna reprezentacija zaključila pobjedama protiv Danske u Kopenhagenu i Francuske u Parizu, Vatreni rujnu igraju preostale dvije utakmice u Grupi A – skupini 1 natjecanja Liga nacija. Prva utakmica se igra protiv Danske u Zagrebu na stadionu Maksimir u četvrtak, 22. rujna 2022. godine s početkom u 20.45 sati, dok se druga utakmica igra protiv Austrije u Beču na stadionu Ernst Happel u nedjelju, 25. rujna u 20.45 sati.


Podsjetimo, Hrvatska nogometna reprezentacija sa sedam osvojenih bodova nakon četiri utakmice, drži drugo mjesto u skupini. Ukoliko bi Vatreni pobijedili u obje predstojeće utakmice zasjeli bi na prvo mjesto skupine, ali bi i išli na završni turnir Lige nacija koji će biti odigran u lipnju 2023. godine.

Liga nacija – prodaja ulaznica

HRVATSKA – DANSKA (Zagreb, 22. rujna)

Cijene ulaznica u pretprodaji do srijede, 21. rujna:

  • Zapad dolje sredina: 200 kuna (26,54 €)
  • Zapad dolje: 150 kuna (19,91 €)
  • Zapad gore: 100 kuna (13,27 €)
  • Sjever: 80 kuna (10,62 €)
  • Tribina jug namijenjena je gostujućim navijačima!

Cijene ulaznica na dan utakmice:

  • Zapad dolje sredina: 250 kuna (33,18 €)
  • Zapad dolje: 200 kuna (26,54 €)
  • Zapad gore: 120 kuna (15,93 €)
  • Sjever: 100 kuna (13,27 €)

AUSTRIJA – HRVATSKA (Beč, 25. rujna)

  • Hrvatski navijački sektor: 250 kuna (33,18 €)

Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka. Jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice, pri čemu drugi navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske.

Rok za kupnju ulaznica putem interneta za utakmicu Vatrenih u Zagrebu traje do početka utakmice ili do rasprodaje svih ulaznica. Prodaja ulaznica za utakmicu Austrija – Hrvatska u Beču traje do četvrtka, 8. rujna u 12 sati. Ulaznice su putem interneta dostupne na portalu za ulaznice, gdje možete pronaći detaljne informacije o prodaji ulaznica i načinima plaćanja.

Upozoravaju se navijači da će redari pri ulasku na stadion provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te da će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na “crnom tržištu” s drugim podacima na ulaznici. Više informacija o predstojećim susretima doznajte na mrežnim stranicama HNS-a na adresi hns-cff.hr.

VIDEO: Proslavljena nogometna imena na premijeri dokumentarnog filma “Hrvatska: Definiranje nacije”

Tagged