hnk gorica - velika gorica / hnl - ht prva liga / 2022.

Krunoslav Rendulić nakon sedam poraza zaredom više nije trener HNK Gorice

Krunoslav Rendulić i čelništvo HNK Gorice “obavili su razgovor i dogovorili prekid suradnje”. To se moglo i očekivati, budući da Gorica ima vrlo neugodan niz od čak sedam poraza zaredom. Renduliću je presudio poraz od Hajduka u polufinalu Kupa, koji se igrao u srijedu, 2. ožujka 2022. godine na stadionu Poljud. Do imenovanja novog trenera momčad će voditi Saša Sabljak. Dodajmo da je Gorica trenutno na 7. mjestu HNL-a, a sljedeću utakmicu 26. kola igra protiv Hrvatskog dragovoljca na svom stadionu u Velikoj Gorici. Susret se igra u nedjelju, 6. ožujka 2022. godine s početkom u 15 sati.


“U ime kluba želim se zahvaliti Krunoslavu Renduliću na iznimno korektnoj suradnji koju smo imali u ovih nepunih godinu dana. Nažalost, rezultatska kriza u koju smo ušli nije mi ostavljala previše prostora za neke druge odluke. Moram naglasiti da smo u posljednjih mjesec dana svi zajedno činili maksimum da zajednički pokušamo promijeniti rezultatski pad u pozitivu. No, jednostavno nije išlo”, rekao je predsjednik Gorice Nenad Črnko.

“U nekim drugim vremenima moguće je da bismo ovakve odluke donosili ranije. Ali bilo je puno objektivnih razloga da pokušamo vratiti samopouzdanje momčadi na terenu, a samim time da Krunoslav Rendulić ostane. Utakmica u Splitu nije bila okidač ovakvoj odluci. Kruno je zaslužio da pokuša izboriti plasman u finale Hrvatskog nogometnog kupa s momčadi sa kojom je polufinale i izborio. No, negativan niz na koji se nadovezala i ova utakmica jednostavno je nametnuo ovu opciju”, dodao je Črnko. Novosti iz ovog velikogoričkog nogometnog kluba doznajte na mrežnim stranicama na adresi hnk-gorica.hr.

Tagged