cibona - adria oil škrljevo - 18. kolo - 2021

Cibona u 18. kolu Prve lige pobijedila Adria Oil Škrljevo rezultatom 93-76

Cibona je u 18. kolu HT Premijer lige u Draženovom domu pobijedila Adria Oil Škrljevo rezultatom 93-76. Za Cibonu je odličnu utakmicu odigrao Mateo Drežnjak koji je zabio 21 poen uz stopostotan šut za 2 poena (8/8), čemu je dodao 4 skoka, 5 asistencije i 4 ukradene lopte uz valorizaciju 30.

Pratili su ga Toni Nakić sa 16 poena (2s, 4a), a Radovčić, Planinić i Marić su dodali po 12 poena. Utakmica Cibona – Adria Oil Škrljevo se igrala u nedjelju, 17. siječnja 2021. godine, a rezultat po četvrtinama je bio 16-16, 23-17, 22-16 i 32-27.


“Utakmica je odrađena, dobili smo i to je najbitnije. Drežnjak i Nakić se dižu u formi i to je jako važno. Igrali smo dvije utakmice u dva dana pa je i logično da se neki nisu iskazali”, rekao je Ivan Velić, trener Cibone.

“Nije bilo puno vremena za oporavak, a nismo imali puno vremena ni spremiti se za protivnika. Raspoređena je minutaža da se što manje umorimo. Htio sam izvući što više iz sebe i drago mi je da sam se danas istaknuo”, dodao je Mateo Drežnjak.

“Na početku smo dobro stajali pa je onda bila prevelika razlika na poluvremenu. Pad u trećoj četvrtini, taktički smo pali i Cibona je to znalački kaznila. Kvaliteta se vidi i ovo je sasvim realan rezultat”, rekao je Damir Rajković, trener KK Adria Oil Škrljevo.

“Prvo poluvrijeme smo se dobro držali. Karakterističan pad u trećoj četvrtini za ovu momčad se nastavlja. Na tome moramo poraditi. Imali smo i dobrih segmenata. Možemo biti i zadovoljni i nezadovoljni u isto vrijeme”, rezimirao je Fran Pilepić, 194 centimetra visok Cibonin bek – šuter.

Više informacija o događanjima u Ciboni možete pratiti na njihovim službenim mrežnim stranicama na adresi cibona.com.

Tablica HT Premijer lige

Tagged