otkazan "violeta obiteljski sajam - proljeće 2023"

Violeta obiteljski sajam koji se trebao u Rougemarin parku održati 10. i 11. lipnja 2023. godine je zbog kiše otkazan do jeseni!

Drugi po redu “Violeta obiteljski sajam” koji se trebao održati u subotu i nedjelju, 10. i 11. lipnja 2023. godine u zagrebačkom Rougemarin parku, otkazan je zbog loših vremenskih prilika, točnije najavljene kiše! Na žalost, kako je “Violeta obiteljski sajam” događaj koji se održava na otvorenom i ima mnoštvo zanimljivog zabavnog sadržaja koji se ne može održati na kiši, događaj se otkazuje. A Violeta ponovno druženje zakazuje za rujan 2023. godine!


No, bez obzira što je ovaj Obiteljski sajam otkazan, podsjetit ćemo vas što ste sve mogli vidjeti. Odnosno, što ćete vidjeti već na jesen 2023. godine! Točnije, dolazi nam Teta Violeta, od sapuna do salveta! Violeta Obiteljski sajam je prava prilika za opskrbiti dom papirnatom konfekcijom i deterdžentima novih mirisa. A Double Care će se pobrinuti za najpovoljnije pelene i vlažne maramice do sada. Dok We care ponosno izdvaja svoju novu ponudu higijenskih potrepština. A sigurno ćete i prepoznati miris svog omiljenog Violeta omekšivača

Novi Violeta obiteljski sajam održat će se na jesen 2023. godine, a on će predstaviti dobro poznate, kao i neke nove Violeta, Double Care, Vesh, We care i Lasta proizvode. Napravite do početka novog sajma mjesta za nove zalihe, jer će Violeta za vas pripremiti brojne promotivne ponude! Sve dodatne informacije o ovoj tvrtci doznajte na mrežnim starnicama na adresi violeta.com.

Tagged