twent one pilots 2020

Twenty One Pilots servirali plesnu himnu za svijet koji se našao u karanteni

Američki duo Twenty One Pilots podijelio je s obožavateljima novu pjesmu “Level of Concern”, napisanu i snimljenu usred pandemije korona virusa. Pjesma koja potiče nadu u teškim vremenima dostupna je na digitalnim platformama, a prati ju i video spot snimljen u režiji dugogodišnjih suradnika iz Reel Bear Media. Duo kojeg čine Tyler Joseph i Josh Dun odlučio je sve prihode od pjesme Level of Concern donirati zakladi Crew Nation koja brine o zaposlenima u organizaciji i realizaciji koncerata i turneja, struci koja je u glazbenom sektoru posebno pogođena svjetskom pandemijom.


Frontman Twenty One Pilots, Tyler Joseph, nedavno je fanovima na Twitteru otkrio kako radi na novoj glazbi pa je ususret objavi novog singla napisao: “Uvijek pišem, ali imam osjećaj da bi ova trebala izaći odmah. Mislim da je jednostavna, ali puna nade”.

Joseph je potom otkrio da se radi o prvoj pjesmi koju je napisao na električnoj gitari.

Level of Concern je ujedno prva pjesma koju su Twenty One Pilots objavili nakon hvaljenog albuma Trench iz 2018. godine kojim su ovi Grammyjem nagrađivani glazbenici zaradili zlatnu nakladu s više od 175.000 prodanih primjeraka samo u prvom tjednu objave. Na albumu se našlo i nekoliko top singlova, poput The Hype, Chlorine i Jumpsuit kojima su zavladali vrhom Billboardove Alternative Songs ljestvice i zaslužili još jednu Grammy nominaciju.


  • foto: Lindsay Fishman

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged