crvena jabuka / metropolis klub / zagreb 2019

Tri sata odlične svirke Crvene jabuke u rasprodanom Metropolis clubu

Crvena jabuka napravila je pravu trosatnu koncertnu poslasticu za koju se skoro dva tjedna prije početka koncerta tražila karta više!

Legendarna Crvena jabuka ni dan danas ne silazi sa vrha ne samo hrvatske već i regionalne scene. Njihovi koncerti obilježeni su uvijek s odličnom atmosferom, gdje zajedno pjevaju sa publikom i tako je bilo i ovoga puta. Krenuli su sa prekrasnom baladom Da znaš da me boliš i potom nanizali mnoštvo hitova iz svog dugogodišnje uspješne karijere.

U preko trideset godina djelovanja, Crvena Jabuka je iznjedrila bezbroj hitova, a ni nakon više od tri desetljeća njihova popularnost ne jenjava, i za koncerte se uvijek traži mjesto više. Uz njihove pjesme odrasle su i zaljubljivale se generacije, a pjesme poput Tamo gdje ljubav počinje, Tuga, ti i ja, Nekako s proljeća, Tvoga srca vrata, Bježi kišo s prozora, Volio bih da si tu, Sviđa mi se ova stvar, Ima nešto od srca do srca, To mi radi, ostale su hitovi i dan danas.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Six pack – autoritet punk rocka dolazi u Vintage Industrial Bar

Publika je u glas pjevala sve hitove i tri sata uživala u odličnoj svirci u krcatom Metropolis clubu. Na kraju se naravno tražio i bis, a Žera i ekipa su i više nego pošteno odradili i zaokružili pravi maraton hitova. Jer kada se slavi onda se slavi u stilu.

Metropolis club sa svojom je publikom proslavio sedam godina rada, a ovaj maraton odlične svirke i atmosfere bio je svakako pravi poklon publici. Metropolis club nastavlja i dalje sa odličnim tulumima i koncertima i već sljedeće subote čeka nas veliki rođendanski tulum Osamdesetih u Zagrebu uz live koncert pop legendi Denis&Denis.

Dovoljan razlog da ovoga puta ako ste ljubitelj prave furke osamdesetih godina i dobrog provoda, da svoje ulaznice nabavite na vrijeme.

………………………………………………………..

  • foto: Bojan Lutring

Ključne riječi (tagovi): - - - - -