the frajle - tamburaši - 2021.

The Frajle emotivnom himnom o ljubavi i izdaji “Tamburaši” pogađaju u srce

Proslavljeni trio The Frajle objavile su novi hit singl naziva “Tamburaši”. Dodajmo da je ova emotivna balada čim se pojavila odmah proglašena novom himnom svih tužnih ljubavi i izdaja! The Frajle s “Tamburašima” ujedno najavljuju i dugoočekivani, sedmi po redu studijski album, koji bi svjetlo dana trebao ugledati u prvoj polovici 2022. godine.

Listi pjesama uz koje se plače, smije, zaboravlja i ljubi, pridružuje se novi hit “Tamburaši”. Nevena, Jelena i Nataša utkale su u intimnu baladu svoj jedinstven glasovni potpis. A time su uspjele postići ono što malo kome pođe za rukom – izazvati bujicu emocija svakim novim slušanjem pjesme.


Stihove i glazbu Tamburaša potpisuju Jelena Buča i Vladimir Uzelac, a aranžman Vojislav Aralica. Uz The Frajle, u snimanju spota u beogradskom Studiju Siena sudjelovao je klavijaturist Branislav Tomić, violinist Dejan Sparavalo, tamburaški orkestar Da zna zora te balerine Katarina Kljaić, Mina Radović i Milana Samardžić. Scenarij za dirljiv video spot, iznimno snažan u kontrastima tamnih i svijetlih scena, potpisuje Nevena Buča i VAV Studio.

Popularne Novosađanke Tamburašima će ne samo osvojiti srca ženske i muške publike, već će ovaj singl zasigurno još dugi niz godina stajati na tronu svake playliste za sve trenutke u kojima, baš kao što i sam stih iz pjesme kaže – “zvuk violine šapuće (nečije) ime…”. Više o The Frajlama doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: The Frajle – Tamburaši

Tagged