mušketiri - ostani tu - 2021.

Samoborski bend Mušketiri predstavlja ljubavnu pop baladu “Ostani tu”

Samoborski bend Mušketiri, unatoč sveprisutnim problemima sa epidemijom koronavirusa, ipak ne posustaje! A sada su objavili i svoj treći singl “Ostani tu”, a za nju su snimili i video spot. Ova mlada i popularna glazbena ekipa ovoga se puta odučila na totalni preokret. Iz zabavne glazbe koju su do sada svirali prešli su “na drugu stranu” i predstaviti pravu pop baladu.

Kako sami tvrde, ove pjesme se ne bi posramio ni majstor balada Željko Joksimović! Tekst i glazbu potpisuje frontmen Mušketira Mario Cesnik. Njemu se u glazbi pridružio Siniša Štengl, gitarist benda, a produkciju i aranžman odradio je Borna Biondić. Za video spot i režiju zadužen je Matija Škalić.


Ova mlada ekipa – grupa Mušketiri – sve je poznatija u glazbenim vodama. A dečki se nadaju da će upravo pjesma Ostani tu osvojiti brojna srca slušatelja i publike. Mušketiri unatoč novonastaloj situaciji već pripremaju nešto ljetno i veselo, a do tada uživajte u ovoj prekrasnoj ljubavnoj baladi.

“Trudim se da sve moje pjesme imaju neku životnu priču. Namjera mi je da svatko tko prvi puta posluša pjesmu pronađe u njoj i dio sebe”, rekao je Mario Cesnik, autor pjesme i frontmen benda Mušketiri. Više o bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Mušketiri – Ostani tu

Tagged