rujanfest 2019 / bundek zagreb / rujan 2019.

Rujanfest 2019 glazbenom i gastro ponudom privukao 100.000 posjetitelja

Posljednja dva vikenda na zagrebačkom park-jezeru Bundek održao se veliki glazbeno – gastronomski festival Rujanfest 2019. Prema riječima posjetitelja kojih je bilo više 100.000, festival je bio “nezaboravan”. I to ponajviše zbog nastupa najvećih regionalnih glazbenih imena i najbolje koncertne atmosfere.

Najpopularnije je bilo spektakularno otvaranje uz koncerte Jale Brata i Bube Corellija, Željka Joksimovića, Joleta, Ede Maajke i Dejana Matića. Tijekom ostalih festivalskih dana do ranih jutarnjih sati su publiku zabavljali i Željko Samardžić, Seka Aleksić, Senidah, Coby… Spomenimo i Radu Manojlović, Bajagu & Instruktore, Plavi orkestar, Maju Šuput, Petra Grašu…


Još jedno izdanje Rujanfesta je pokazalo kako glazba nema granice! Za Jalu Brata i Bubu Corellija, Cobyja, Seku Aleksić i Senidah ovo je bio prvi hrvatski nastup pred masovnom publikom. Zagrepčani i gosti festivala su pokazali kako su itekako željni ovakvog festivala i svojih omiljenih glazbenika.

Ove godine se gourmet zona prostirala na 2.500 kvadratnih metara, a u blizini je bio i najveći lunapark. Čak 7 pozornica je bilo dovoljno da svatko pronađe glazbu za sebe. Studio smijeha je svakodnevno nasmijavao posjetitelje stand-up komedijom, dok su za najmlađe plesali animatori na dječjoj pozornici. Više o Rujanfestu doznajte na mrežnim stranicama na adresi rujanfest.com.

Video: Rujanfest 2019 – Prvi i drugi vikend na Bundeku

Tagged