radio 808 / 93.9 mhz / zagreb 2021.

Radio 808, novi zagrebački radio, pokreće emisiju “Chui ovu glazbu”

Radio 808, novi zagrebački urbani radio, najavljuje glazbenu emisiju koju vodi Toni Starešinić, alfa i omega benda Chui. Emisiju prigodnog naziva “Chui ovu glazbu” možete slušati svakog četvrtka od 19 do 20 sati. Podsjećamo, Radio 808 možete slušati na zagrebačkoj frekvenciji 93.9 Mhz ili online na adresi radio808.com.

U nastavku pandemije koronavirusa i manjku koncerata, neki od Dancing Bearovih izvođača okušali su se u nekim drugačijim, a opet sličnim sferama. Sve “kako bi utažili žeđ za promicanjem kvalitetne glazbe koju bi svi trebali čuti”.


Naime, Toni Starešinić, mastermind grupe Chui, kreće s uređivanjem i vođenjem svoje prve radijske emisije. Riječ je o novoj emisiji pod nazivom Chui ovu glazbu. Ona će se emitirati svakoga četvrtka na 93.9 Mhz, na novim zagrebačkim frekvencijama Radija 808, od 19 do 20 sati. Emisija s emitiranjem kreće u četvrtak, 6. svibnja 2021. godine. Ukoliko nemate radio, podsjećamo da 808 možete slušati i online.

Toni Starešinić će nas kroz svoju novu emisiju Chui ovu glazbu provesti kroz uzbudljivu glazbu koja nadilazi žanrove. A slušatelji će tako imati mogućnost upoznati glazbenike istraživače koji imaju rijetku priliku doći do radijskih minuta. Iako nesumnjivo zaslužuju veći prostor u radijskom eteru.

chui / 2019.

U emisiji “Chui ovu glazbu” puštat će se glazba koja Tonija inspirira i utječe na njegovo vlastito glazbeno stvaralaštvo

Prvenstveno se to odnosi na stvaranje sa sastavima Chui i Mangroove. Ta glazba je “ugrađena” u njegov glazbeni potpis i kod suradnji s Josipom Lisac, Edom Maajkom, Je Veux

Toni svoje oduševljenje ne krije pa samim time otkriva kako je došlo do ovakvog tipa suradnje: “Dugo sam imao u glavi ideju za radijsku emisiju Chui ovu glazbu. U njoj bih predstavljao publici glazbu koju volim i koja me inspirira za stvaranje svoje glazbe, a koja se jako rijetko čuje ili je uopće nema na domaćim radijskim postajama. I ova situacija s covidom i nedostatkom koncerata, gdje smo u godinu dana uspjeli odsvirati tek jedan pravi Chui koncert, me povukla da je i do kraja realiziram. Hvala Ilku Čuliću na podršci, slušajte Chui ovu glazbu na 808 svaki četvrtak od 19 do 20 sati, na zagrebačkih 93.9 i online!”

Video: Chui feat. Josipa Lisac – Tebi putujem

Tagged