producent - kalifornija :: 2023.

Producent, zagrebački pop rock bend, predstavlja svoj sedmi singl naziva “Kalifornija”

Iza imena “Producent” krije se zagrebački pop rock bend kojeg čine renomirani glazbenici s dugogodišnjim estradnim iskustvom. A dodajmo, oni su okupljeni inicijativom glazbenika i producenta Lea Anđelkovića. Bend “Producent” je svojim dosadašnjim singlovima naišao na odobravanja i kritike i publike, a nakon objavljenih čak šest šarolikih singlova, ovoga puta se predstavljaju s pjesmom “Kalifornija”.


Svojim već drugim singlom bend Producent je dospio i na HR Top 40 najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj. Tako su svojim kombiniranjem raznih stilova postali prepoznati su od strane publike te radijskih i TV urednika. A nakon šest singlova kojima su čvrsto utabali put kojim smiono kroče, dečki s novim singlom nastavljaju istraživanje glazbenih smjerova.

Glazbu i tekst za pjesmu Kalifornija potpisuje Leo Anđelković. A za atmosferičan i prilično rokerski aranžman pjesme pobrinuli su se svi članovi benda. A njega, uz Lea, čine gitarist Ivan Havidić, basist Željko Topalušić te bubnjar Damir Medić. I dodajmo, za režiju i realizaciju video spota bio je ponovno zadužen Krešimir Čizmek, stari prijatelj i kreativni suradnik benda. Više informacija o ovom zagrebačkom pop rock bendu možete pronaći na njihovom Facebook profilu.

VIDEO SPOT: Producent – Kalifornija

Tagged