open air kviz 2019 / trg dr. franje tuđmana, zagreb

Na Trgu Franje Tuđmana održan najveći kviz u povijesti Hrvatske

Zagrebački Trg dr. Franje Tuđmana je u nedjelju, 25. kolovoza 2019. godine, na tri sata postao je kvizaškim centrom svijeta. Na zelenoj livadi pod vedrim nebom odigran je open air kviz koji je okupio nevjerojatnih 166, uglavnom četveročlanih ekipa.

Pod vodstvom stand-up komičara Gorana Vugrineca Goca, trosatni kviz ponudio je dobru zabavu okupljenima, koji su mogli uživati ne samo u odgovaranju na pitanja, već i u osvajanju više od dvije stotine nagrada.

Kviz je organizirala ekipa koja stoji iza KOZe, već godinama najposjećenijeg pub kviza metropole. Umjesto u svojem standardnom domu, novozagrebačkom Metropolis klubu, momci su KOZu odlučili dovesti na pašnjake, a sudeći po broju i reakciji sudionika, potez se pokazao punim pogotkom.

Više od 600 ljudi tako se pokušavalo sjetiti američkog predsjednika kojim možemo oprati kosu ili dviju životinja u naslovu poznate domaće pjesme koja počinje jezivim stihom “gledam te dok spavaš”…

Za ovu priliku organizacijski je kadar proširen na čak dvadeset ispravljača koji su neumorno pregledavali predane testove, a voditelj Goc imao je pune ruke posla s dijeljenjem nagrada na nikad većoj lutriji. Želju za osvježenjem i grickalicama riješila je ekipa iz Metropolisa, koja je na livadi postavila šank i stroj za kokice.

Nakon tri sata bogatog programa titulu pobjednika najvećeg kviza u povijesti Hrvatske osvojila je ekipa Zbrda zdola, koja je na Tuđmancu nastupila u sastavu Karlo Lugomer, Mladen Vukorepa, Tajana Milković i Krešimir Štimac. Vrlo respektabilnim drugim mjestom morao se zadovoljiti Lonestar – Hrvoju Šoštariću, Luki Puoviću, Borisu Adamecu i Petru Bagariću trijumfi na KOZi nisu nimalo strani, ali ovaj su put morali stisnuti ruku boljima.

Sredinom rujna KOZa svoj program nastavlja u Metropolisu, a želite li provjeriti svoje znanje, možda naučiti nešto novo i pritom se dobro zabaviti, škicnite njihovu internetsku stranicu na adresi koza-kviz.com.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - -

1 thought on “Na Trgu Franje Tuđmana održan najveći kviz u povijesti Hrvatske

Comments are closed.