mihael kvorka - ljeto za nas - 2020

Mihael Kvorka dočarao kako izgleda ljeto u Zagrebu singlom “Ljeto za nas”

Debitantski solo uradak pjevača Mihaela Kvorke, pjevača benda “The A!”, je pjesma koja odiše ljetnim ugođajem, a video spotom je dočarao kako izgleda ljetno poslijepodne u Zagrebu. Pjesma “Ljeto za nas” je Mihaelov prvi studijski singl s kojim je odlučio započeti svoj glazbeni put kao solo izvođač. Podsjetimo, Mihael Kvorka je zagrebački pjevač, multiinstrumentalist i kantautor koji se široj javnosti predstavio kao frontmen benda “The A!” s kojim je objavio sedam singlova i dvostruki dvojezični album “Stereo”.

Pjesme Nikad, Divan sunčan dan i Jedan dobar razlog su najpoznatiji uratci benda koji su zastupljeni u domaćem radijskom eteru. Mihael je do sada uz The A! surađivao kao klavijaturist pratećeg benda za hip hop gigante Tram 11, a ljubav prema eksperimentiranju s elektroničkom glazbom pokazao je gostujući na projektu Noon Filipa Motovunskog.

“Nakon sedam godina rada s bendom došlo je vrijeme i za moj prvi samostalni uradak, a ljeto je jednostavno vrijeme kada se osjećam iznimno inspiriran tako da je pjesma jednostavno sjela. Budući da je i nastala početkom ljeta malo kasnimo s izdavanjem, no nadamo se da će svejedno naći svoje mjesto na radijima i među ljubiteljima ovakve glazbe”, otkriva Mihael.

Glazbu i aranžman je Mihael sam napisao te je uz to odsvirao i klavijature, a u studiju su mu se pridružili Davor Domitrović na električnoj gitari, Boris Novak na bas gitari te Robert Domitrović koji je, osim što je snimio bubnjeve, i napisao tekst te odradio cjelokupnu produkciju pjesme.

I dodajmo, za spot su zaslužni Anita Nadj i Mladen Popović.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -