mihael kvorka - ljeto za nas - 2020.

Mihael Kvorka dočarao kako izgleda ljeto u Zagrebu singlom “Ljeto za nas”

Mihael Kvorka, poznat i kao pjevač benda “The A!”, predstavlja svoj debitantski solo uradak. Dodajmo da pjesma “Ljeto za nas” odiše ljetnim ugođajem, a video spotom je dočarao kako izgleda ljetno poslijepodne u Zagrebu. Pjesma je Mihaelov prvi studijski singl s kojim je odlučio započeti svoj glazbeni put kao solo izvođač.

Podsjetimo, Mihael Kvorka je zagrebački pjevač, multiinstrumentalist i kantautor koji se široj javnosti predstavio kao frontmen benda The A! s. A s njim je do sada objavio sedam singlova te dvostruki dvojezični album Stereo.


Pjesme Nikad, Divan sunčan dan i Jedan dobar razlog su najpoznatiji uratci benda koji su zastupljeni u domaćem radijskom eteru. Mihael je do sada uz The A! surađivao kao klavijaturist pratećeg benda za hip hop gigante Tram 11, a ljubav prema eksperimentiranju s elektroničkom glazbom pokazao je gostujući na projektu Noon Filipa Motovunskog.

Nakon sedam godina rada s bendom došlo je vrijeme i za moj prvi samostalni uradak

Ljeto je jednostavno vrijeme kada se osjećam iznimno inspiriran tako da je pjesma jednostavno sjela. Budući da je i nastala početkom ljeta malo kasnimo s izdavanjem. No, nadamo se da će svejedno naći svoje mjesto na radijima i među ljubiteljima ovakve glazbe”, rekao je Mihael Kvorka.

Glazbu i aranžman je Mihael sam napisao te je uz to odsvirao i klavijature. A u studiju su mu se pridružili Davor Domitrović na električnoj gitari, Boris Novak na bas gitari te Robert Domitrović koji je, osim što je snimio bubnjeve i napisao tekst te odradio cjelokupnu produkciju pjesme. I dodajmo, za spot su zaslužni Anita Nadj i Mladen Popović. Više informacija o Mihaelu Kvorki doznajte na njegovom Facebook profilu.

Video: Mihael Kvorka – Ljeto za nas

Tagged