matija - ti nemaš pojma - 2020

Matíja produktivno ljeto nastavlja intimnim, novim singlom “Ti nemaš pojma”

Talentirana i nagrađivana Riječanka Matija (punim imenom Božidarka Matija Čerina), u ljetnu shemu je zakoračila s “Ti nemaš pojma”, drugim samostalnim singlom izdanim za diskografsku kuću Dancing Bear, koji govori o istinskoj ljubavi, progovara osjećajima i vjerom u “zauvijek ljubav”. Pjesma “Ti nemaš pojma” iskreno govori o osjećajima žene koja i dalje voli punim srcem dok gubi voljenu osobu. Svoju ljubav, bez obzira što ona više nije uzvraćena, smatra vrijednom borbe te je spremna i oprostiti kako bi je sačuvala.


“Za takvu smo ljubav spremni dati sve. Čak i onda kada ona postane jednosmjerna, jer ako ne vjerujemo u ljubav, u što ćemo vjerovati?”, poručila je Matija o novom singlu kojeg će imati čast izvesti na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, 22. kolovoza 2020. godine, u čijem bi se ambijentu savršeno mogla osjetiti priča ispričana pjesmom.

“Svaki put kad pjevam pjesmu jako mi je teško suzdržati se od suza. Jednostavno sam je toliko emotivno doživjela da mi se uvukla pod kožu. Toliko snažno da je svaki put iznova proživljavam. Toliko puta smo bili povrijeđeni u životu, pogaženi od onih koje volimo, a i dalje smo voljeli. Dok je razum govorio jedno i da nije vrijedno, srce i duša govorili su sasvim drugo. Takvu bol, ali i snagu mogu iskusiti samo oni koji vole i koji su voljeli. Sigurna sam da, ako se prepustite pjesmi, da će svatko pronaći barem mali dio sebe u njoj”, dodala je Matija.

Nakon uspješnog singla Budi mi sve i pripadajućeg video spota koji je dosad prikupio preko 30.000 pregleda, Matíja je i za novi singl Ti nemaš pojma snimila prigodni video spot, čija se ideja rodila već na snimanju spota za pjesmu Budi mi sve.

“Htjela sam intimniji spot koji će staviti fokus na težinu priče koja stoji iza pjesme. Spot koji će biti povezan s pjesmom kao jedno. Imala sam u glavi kako bi to trebalo izgledati, a Filip Gržinčić je odmah shvatio u kojem smjeru želim ići. Moram priznati da dok smo gledali sirove snimke svako toliko smo govorili Wow. Govorili smo da ćemo to dosta brzo snimiti, a na kraju smo se toliko unijeli da nam je trebalo mrvicu duže od planiranog”, ovim riječima Matíja opisala je proces snimanja spota za pjesmu Ti nemaš pojma koju s nestrpljenjem iščekuje predstaviti u Šibeniku.

Autorica glazbe novoga singla Ti nemaš pojma je Sara Rapotec, tekst je napisao Vjekoslav Alilović, dok iza aranžmana stoji Duško Rapotec Ute.


  • foto: Filip Gržinčić

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged