mangroove & jazz orkestar hrt - vrijeme - 2022.

Mangroove i Jazz Orkestar HRT-a vode vas na putovanje kroz “Vrijeme”

Mangroove i Jazz Orkestar HRT-a vode vas na putovanje kroz “Vrijeme” i poručuju da je moguće putovati kroz vrijeme. Oni nam to sa svojom glazbenom čarolijom to omogućavaju… Naime, još 2009. godine Mangroove je izdao svoj prvi singl “Vrijeme” i krenuo u svoje glazbeno putovanje.

Trinaest godina kasnije stiže nova verzija pjesme koja osvaja raskošnim aranžmanom Darka Sedak Benčića i puninom glazbene virtuoznosti odličnih instrumentalista Jazz Orkestra HRT-a. Naravno tu je i dalje baza koja nas podsjeća kako je sve to krenulo. A bazu čine Silvio Bočić, Toni Starešinić, Leo Beslać i Željka Veverec.


Vrijeme je pokrenulo Mangroove i otvorilo neki prostor na sceni na kojem uspješno djeluje sve do danas i plešu i dalje. “Čini se kao savršeno zatvaranje kruga i jedne epohe vremena da baš singl s kojim smo počeli i otvorili svoju priču sada otvara novu priču onu Mangroovea i Jazz Orkestra HRT-a”, rekla je Željka Veverec.

Bend i Jazz orkestar HRT-a najavljuju zajednički album

“Potrudili smo se da pjesma dobije i spot tako da zabilježimo tu suradnju sa Jazz orkestrom HRT-a. Naši već dugogodišnji suradnici Sanja Šantak i David Peroš Bonnot zaslužni su za video kojim smo htjeli dočarati barem mali dio atmosfere s proba i naše međusobno slavljenje glazbe. I mislim da smo u tome i uspjeli”, rekao je Toni Starešinić.

Vrijeme najavljuje nadolazeći zajednički album Mangroovea i Jazz Orkestra HRT-a koji će svjetlo dana ugledati na jesen. Do tada, u glazbi Mangroovea moći ćete uživati uživo na lipanjskim koncertima – 18. nastupaju u Labin Art Expressu u Labinu, dok su 25. u kninskom Klubu A. U utorak, 28., nastupaju u zagrebačkom klubu Aquarius, a turneju završavaju u četvrtak, 30., u šibenskom Azimutu. Više informacija o ovom bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Mangroove & Jazz Orkestar HRT-a – Vrijeme

Tagged