luka modrić - moja igra / autobiografija

Luka Modrić gostuje na ovogodišnjem 42. sajmu knjiga Interliber

S veseljem i ponosom najavljujemo kako će u nedjelju, 17. studenoga 2019. godine od 14:30 do 15:30 sati Luka Modrić gostovati na ovogodišnjem 42. međunarodnom sajmu knjiga Interliber!

Na glavnoj pozornici paviljona 6 Zagrebačkog Velesajma Luka Modrić će s Krunom Lokotarom i suautorom Robertom Matteonijem razgovarati o svojoj upravo objavljenoj autobiografiji Moja igra u izdanju naklade Hermes. Nakon dvadesetominutnog razgovora uslijedit će potpisivanje knjige za čitatelje, koji će svoje primjerke moći prethodno kupiti na štandu Znanja i 24sata.

>>> PROČITAJTE VIŠE:
Interliber, Reboot Infogamer i Inova – novosti iz svijeta književnosti, videoigara i inovacija
Izdavačka kuća V.B.Z. za Interliber priprema odlične naslove domaćih i stranih autora

O Luki Modiću

Luka Modrić ušao je u nogometnu povijest kada je 2018. godine osvojio ono što nitko prije njega nije – sve četiri najprestižnije svjetske nogomente nagrade za najboljeg igrača svijeta u istoj godini – Zlatnu loptu Svjetskog prvenstva, FIFA-in The Best, Nagradu UEFA-e i Ballon D’Or.

Promišljen razigravač, nogometni maestro, dinamovac, rođen sa žarom da se dokaže i vodi, odgojen skromno i radišno, s pravom dozom inata i vjere u sebe, Luka Modrić danas je simbol odlučnosti i ustrajnosti, a njegova životna priča inspiracija za sve generacije čitatelja.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -