lom koprivnica :: aleksandar rapaić - dragana pandža - leo benkek :: 2023.

LoM objavljuje album “Prilike”, kombinaciju rocka, elektronike, drum ‘n’ bassa i etna

LoM je tročlani sastav iz Koprivnice, a osnovan je 2020. godine. Kombinacijom raznih žanrova – rocka, elektronike, drum and bassa i etna – oni stvaraju svoj specifični glazbeni izričaj. A sa svega nekoliko nastupa iza sebe fokus stavljaju na stvaranje svog prvog albuma pod nazivom “Prilike”. Dodajmo da on sadrži 11 pjesama, a od kojih su pjesme “Svemir” i “Kosa” predstavljene publici u obliku spota.


Mix i master gotovo cijelog albuma Prilike djelo je Filipa Motovunskog iz FM Masteringa. A on je radio mix za skoro sve pjesme, osim za singlove Svemir i Kosa, gdje je u potpisu Leonard Klaić. Autor omota albuma je napravio sam član LoMa, Koprivničanac Aleksandar Rapaić. Uz Aleksandra, koji je ujedno basist, ali i glazbeni motor benda, tu je i pjevačica Dragana Pandža te Leo Benkek na gitari.

Prilike je album na kojem grupa LoM radi već duže vrijeme. A zbog tog dugotrajnog i nadasve pažljivog rada od početka do kraja albuma, u svih 11 pjesama stopio se odraz raznih ljudskih stanja i emocija. I to onih u kojima se mnogi itekako mogu pronaći. Zato ne propustite preslušati album Prilike i tako otvorite mogućnost novim perspektivama. I da dodamo, svoj novi album ova koprivnička electro – drum and bass – etno grupa uživo promovira album u zagrebačkom klubu Dva Osam, i to u petak, 10. ožujka 2023. godine. Više o ovoj grupi doznajte na njihovom Facebook ili Instagram profilu.

VIDEOSPOT: LoM – Svemir

Tagged