klapa rišpet - kd lisinski zagreb - 2020.

Klapa Rišpet je i ove godine priredila nezaboravnu večer u rasprodanom Lisinskom

Zna se kako iza najemotivnijih ljubavnih balada nove generacije stoji upravo glasovita klapa Rišpet. A svoj status najpoznatije hrvatske klape te to da njihovi stihovi rijetko koga ostave ravnodušnim, ponovno je dokazala na sinoćnjem rasprodanom koncertu održanom u koncertnoj dvorani Lisinski. Prepuna dvorana Lisinski odjekivala je najljepšim ljubavnim stihovima, a publika je bila na nogama i pjevala u glas.


Najpoznatnije pjesme poput Šta mi ljube oćeš kazat, Fališ mi, Prsti zapleteni, Kad je pošla ća, Samo njoj ću pivat, Šapnut ću ti tajnu, samo su neke od skladbi opjevanih u jučerašnjoj idiličnoj atmosferi. Uz njih su ljubitelji dalmatinske pisme stvarali najljepše uspomene. Doživjeli su u punom sjaju izvedbe hitova na koje su se mnogi od njih zaljubljivali i slavili. Nazdravljali, ali i tugovali. Upravo taj pluralizam savršeno pristaje mediteranskom mentalitetu klape Rišpet. A ona slavi ljubav u svojoj punini i nepredvidljivosti.

Klapa Rišpet pozvala je mnoge prijatelje na binu

Sretnici koji su na vrijeme nabavili karte za ovaj emotivni spektakl mogli su uživati i u popratnim sadržajima koje su izvođači priredili. Tako su se na pozornici Lisinskog klapi Rišpet pridružili neki od njihovih kolega, ali prvenstveno i prijatelja – Neno Belan, Giuliano i Duško Ćurlić. Samim time, emocija je bila još jača.

Sudeći po reakcijama svih prisutnih, sinoć je zaista sama Dalmacija i njezina emotivna srž bila u Lisinskom i osjećala se u zraku. Ovo je definitivno događaj koji se ne viđa svaki dan. A ujedno je i dokaz da publika voli čistu emociju, stihove prožete morem i nezaobilaznim dalmatinskim temperamentom.

Rasprodan je i drugi koncert!

Naime, obzirom da je prvi koncert u Lisinskom u rekordnom roku rasprodan do posljednje ulaznice te da je potražnja za kartama i nakon toga bila nezapamćenih razmjera, klapa Rišpet iznimno je organizirala još jedan uzastopni koncert. A on će se održati večeras, u srijedu, 26. veljače. Dodajmo, i on je također rasprodan.

Iznimna je ovo prilika da doživite noć ljubavi. Prilika da zajedno s klapom Rišpet i otplovite na valovima emocija. A ona Vas čeka i u Splitu u Spaladium Areni, gdje će ovi dalmatinski slavuji održati koncert u subotu, 7. ožujka. Baš prigodno, uoči Dana žena. Stoga, požurite po svoju ulaznicu. Podijelite s nekim do kojega Vam je stalo emociju pjesme, jer takva prodire u dušu. Više o klapi Rišpet doznajte na stranicama Wikipedije.

Video: Klapa Rišpet – Ja samo za te živin

Tagged