katarina mamić / miss hrvatske 2019 / hotel sheraton zagreb

Katarina Mamić predstavila je nacionalnu i scensku haljinu i spremna je za izbor Miss Svijeta

Katarina Mamić spremna je za “Izbor za Miss Svijeta”. Pokazala je to u zagrebačkom hotelu Sheraton gdje je predstavila nacionalnu i scensku haljinu u kojoj će se predstaviti na ovom prestižnom izboru ljepote. Osim toga, Miss Hrvatske odlazi u London s Vučedolskim nakitom, koji će ujedno pokloniti svim natjecateljicama koje dolaze iz 125 zemalja, dok će Katarinu krasiti nakit Infinity te Chantal design. Katarina u London putuje u srijedu, 20. studenog. Sa sobom nosi i sliku Dimitrija Popovića koja će biti izložena na humanitarnoj aukciji, dok će finalni izbor ljepote biti održan 14. prosinca 2019. godine.


“Oduševljena sam haljinama kao i dizajnerima Ivicom Skokom koji je napravio scensku te Zoranom Aragovićem koji je napravio nacionalnu haljinu. Jedva čekam otići i voljela bih ući barem među dvadeset najljepših djevojaka svijeta. Cimerica će mi biti Miss Bosne i Hercegovine i jedva je čekam upoznati. U Londonu ću biti tri tjedna”, rekla je Miss Hrvatske Katarina Mamić, koja će sa sobom ponijeti i odjeću Ivane Jurić, Ivana Friščića, Duchess te odjeću Džemile Dilberović.

“Ja sam joj savjetovala da ostane svoja. To je najvažnije jer samo tako sve može dobro proći. Zanimljivo je kako sam ja bila na Izboru za Miss 1996., a te se godine Katarina rodila. Tko zna, možda nam to donese sreću”, kroz šalu je rekla Maja Vračarić, direktorica Izbora za Miss koji Katarinu šalje na 69. Izbor za Miss Svijeta u Veliku Britaniju.

“Maja divno sve konce drži u svojim rukama i ponosna sam gledati kako divno funkcioniraju, ali ja bih još dodala kako Katarini preporučujem da se puno druži s djevojkama iz Venezuele, Meksika i Indije jer te djevojke imaju tu pobjedničku energiju pa neka malo i onda pokupi te energije. Također bih kazala da Katarina ima nešto prodorno kao što je imala i Anica Martinović pa vjerujem da bi mogla ostvariti zapažen uspjeh. Neću prognozirati, ali reći ću još samo da ima ona i tu hercegovačku notu koja joj sigurno može pomoći”, smatra Tihana Harapin Zalepugin koja je došla na ispraćaj i podržala najljepšu Hrvaticu, a ugledavši Katarinu zasuzile su joj oči, što je opravdala time da “ima dobar predosjećaj za najljepšu Hrvaticu”.

Ivica Skoko otkrio je kako mu je za haljinu trebalo čak pet metara čipke koju je izrezao na mnoštvo komada, a onda spojio u jednu cjelinu. Zoran Aragović također je potrošio toliko materijala te se potrudio kroz haljinu provući elemente iz cijele Hrvatske.

katarina mamić / miss croatia 2019

  • foto: Boris Mataković

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged