josipa lisac / 2020

Josipa Lisac i njezin virtualni koncert izazvali jako veliki interes publike

Prvi virtualni koncert kojeg velika hrvatska pjevačica Josipa Lisac planira održati 14. veljače 2021. godine na sam Dan zaljubljenih – Valentinovo, ali i na njezin rođendan, izazvao je velik interes publike iz cijelog svijeta. Tako se ulaznice aktivno prodaju na čak tri svjetska kontinenta.

U prvih 10 dana najbrže su reagirali Josipini fanovi iz Europe, Sjeverne Amerike i Azije, a sveukupno iz više od 20 zemalja. Očekivano najveći interes je iz Hrvatske i okolnih država, no, uz ove teritorije, ulaznice se zasad najviše prodaju i u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, SAD-u i Norveškoj.


Josipa Lisac uz pratnju svog sjajnog banda najavila je veliki audio vizualni spektakl za Valentinovo, kada će, uz posebno pripremljenu scenografiju, još jednom podsjetiti na svoj prebogati katalog i bezvremenske hitove nastale u prošlih pet desetljeća impresivne glazbene karijere.Ulaznice za virtualni koncert Josipe Lisac u prodaji su po cijeni od 100 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 120. Prodaja ulaznica vršit će se isključivo preko sustava Entria.

Josipa Lisac – Daleko

Tagged