ferragosto jam 2023 | orahovačko jezero

Ferragosto JAM 2023 festival koji se održava na Orahovačkom jezeru otvorili Skotni vrag, Mile Kekin, Vesna Pisarović, Brkovi i DJ Kneža!

Otvoreno je posljednje izdanje Ferragosto JAM festivala na Orahovačkom jezeru! Podsjetimo, Ferragosto JAM 2023 se održava od 2. do 5. kolovoza 2023. godine i to na dvije pozornice koje su već ugostile je prvu grupu ovogodišnjih izvođača. I dodajmo, njihovi nastupi popraćeni su balonima i konfetima koji su savršeno nadopunili pozitivnu atmosferu oko Orahovačkog jezera.

Perspektivna šarena bića Skotni Vrag otvorili su koncertni program, a publiku su dodatno rasplesali obradom poznate uvodne pjesme iz crtanog filma Leteći medvjedići. Nastupio je i Mile Kekin pod krinkom promocije novog albuma Nježno đonom. No, on je publiku zabavljao i svojim samostalnim hitovima uz poneku pjesmu Hladnog Piva. I dodajmo, njegova pjesma Zubić vila je potaknula sve pristune na unisono skandiranje… Dama večeri, Vesna Pisarović, svojim je uspješnicama potrošila grla dobro raspoložene publike. A pjesme Dolje na koljena, Da znaš i Neka ljudi govore istaknule su se kao favoriti.

Brkovi su obilježili koncertni program bogatom set listom uz presjek najvećih hitova i užarenu atmosferu. Pjesme Samo pijan mogu i Seks i droga najavile su kraj koncertnog programa, a DJ Kneža se pobrinuo da ples traje do svitanja uz svoj program Dance hard. Prvi festivalski dan festivala Ferragosto JAM 2023 održao se u duhu vraćanja korijenima uz raznoliki line-up. Ali je i pokazao kako će do kraja njegovati svijetle karakteristike koje su ovaj festival godinama oblikovale u ono po čemu se danas pamti. Ferragosto JAM 2023 se održava od 2. do 5. kolovoza 2023. godine, a cijeli line-up doznajte ovdje. Na ulazu će se festivalske ulaznice moći kupiti po cijeni od 45 eura za srijedu i četvrtak, dok će cijena festivalska ulaznica u petak koštato 40 eura. I dodajmo, moći ćete kupiti i jednodnevne ulaznice po cijeni od 25 eura. Više informacija doznajte na službenoj festivalskoj Facebook stranici.

VIDEO: Ferragosto JAM 12: OSMIJEH | Official after movie

Tagged