tea hendija - enter zagreb - nagrada ambasador 2020

Enter Peglaona – emisija radija Enter Zagreb proglašena najboljom radijskom emisijom

Jakoj konkurenciji unatoč, radijska emisija “Enter Peglaona” zagrebačke radio stanice Enter Zagreb, na svečanoj dodjeli nagrada “Ambasador” u četvrtak, 18. rujna 2020. godine, proglašena je najboljom radijskom emisijomo! Enterovci su uzeli ovu prestižnu nagradu koja se svake godine dodjeljuje najboljim akterima elektroničke scene. Pokrenula ju je ekipa okupljena oko portala “klubskascena.hr”. Struka je predložila, a publika odlučila tko je najbolji… Radio stanica Enter Zagreb je poznata po tome što puštaju aktualne svjetske hitove i ekskluzivno surađuju s najpoznatijim DJ-evima današnjice poput Armina van Buurena, a s “Enter Peglaonom” otišli su korak dalje.

“Hvala svima koji su nam dali svoj glas i, još bitnije, onima koji nas slušaju već godinama. Ponosni smo što je kvaliteta ove emisije prepoznata i nastavit ćemo raditi na približavanju nove, kvalitetne elektroničke glazbe novim generacijama i na promoviranju hrvatske elektroničke scene”, rekla je Tea Hendija, Enterova glazbena urednica koja je osmislila koncept emisije Enter Peglaona.

“Kada te publika proglasi najboljim onda to puno znači. Enter Zagreb je uveo elektroničku glazbu u Hrvatsku na velika vrata i danas je taj zvuk svjetski mainstream. Naša ekipa zna kako se radi svjetski radio, a to slušatelji prepoznaju i nagrađuju”, rekao je Dario Antunović, direktor radija Enter ZG.

“Htjeli smo slušateljima pružiti prostor za otkrivanje novih elektroničkih underground hitova. Cilj je bio i predstaviti publici domaće izvođače, DJ-eve i producente, pružiti im priliku da se i njihova pjesma zavrti na radiju”, dodala je Tea Hendija, koja neprestano traži domaće talente, preslušava svjetske ljestvice, gleda showove svjetskih DJ-eva…

Nagrada Ambasador dodjela je priznanja akterima elektroničke scene za ostvarenja u proteklih godinu dana.

enter zagreb - logo 2020

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -