futsal dinamo vs tommy split / cibona 2019

Skupina navijača Kapetani doći će navijati za svoj omiljeni klub Futsal Dinamo

Sportski duh obilježit će blagdan Svetog Nikole u Ciboni. Skupina navijača Kapetani, koju čine osobe s posebnim potrebama iz pet udruga, doći će navijati za svoj omiljeni klub Futsal Dinamo, koji će 7. prosinca 2019. godine u 20 sati, snage odmjeriti sa Splitom. U najvećem malonogometnom derbiju, ovog puta s humanitarnim karakterom, igrači Futsal Dinama imat će podršku najvjernijih igrača. S tribina će ih bodriti navijači koji dolaze iz pet udruga. Udruge Klub roditelja nedonoščadi Palčići, Down sindrom centar Pula, Udruga Jedni za druge, Udruga sveti Vinko Paulski iz Vukovara i Judo klub osoba s invaliditetom Fuji, podržat će svoj omiljeni klub.


Kao i svi vjerni navijači, tako i Kapetani bodre svoje igrače na domaćim utakmicama, ali i na gostovanjima, zajedno sa svojim obiteljima i prijateljima, a želja im je da što više ljudi dođe na utakmicu i navija s njima. Navijanje iz srca njihova je najdraža aktivnost.

Osim pobjede, svim navijačima je najvažnije da igrači igraju fair play, a da na tribinama vlada zajedništvo, sloga i mir.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged