pips, chips & videoclips - 2019. - foto: saša huzjak

Pips Chips & Videoclips prebacuju svoj koncert na Šalati za rujan 2021.

Veliki zagrebački koncert omiljene rock grupe Pips Chips & Videoclips prebačen je s 2020. godine na subotu, 11. rujna 2021.! Datum je malo drugačiji, dok mjesto nastupa ostaje isto – koncert će se održati na stadionu Šalata. Nažalost, na prvi samostalni nastup Pipsa na Šalati i Rippera i društvo morat ćemo pričekati još godinu dana. Razlog odgode koncerta je pandemija koronavirusa. Sve unaprijed kupljene ulaznice za koncert vrijedit će i za novi datum. Svima kojima to neće odgovarati moći će dobiti povrat novca. Povrat će se vršiti od 1. lipnja do 12. srpnja 2020. godine na prodajnim mjestima gdje je ulaznica kupljena.


Pips, Chips & Videoclips je rock bend iz Zagreba. Nastali su početkom 1990-ih, a do sada su objavili sedam studijskih albuma i niz singlova. Bend je prvi put došao do izražaja 1992. godine kada su snimili Dinamo ja volim, rock pjesmu koja je odmah postala neslužbena himna Bad Blue Boysa, navijača zagrebačkog Dinama. 6. prosinca 2014. rasprodali su zagrebačku sportsku dvoranu Dom sportova i odsvirali jedan od najvećih koncerata u karijeri. Više informacija o bendu doznajte na mrežnim stranicama na adresi pipschipsvideoclips.com.

Iako je koncert još daleko, ulaznice za novi datum već su u prodaji i koštaju 100 kuna. Ukoliko ostane neprodanih ulaznica, na dan koncerta će se moći kupiti po 120 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima.

Video: Pips Chips & Videoclips – Zdenka i Vanzemaljci

Tagged