valentino | tvornica kulture zagreb | 20.04.2024.

Valentino, legendarna sarajevska pop rock grupa, nastupa u Tvornici kulture u subotu, 20. travnja 2024. godine

Valentino, legendarna sarajevska pop rock grupa, ponovno se vraća u Zagreb. Naime, ovaj veliki bend priprema pravi koncertni spektakl u Velikom pogonu Tvornice kulture u subotu, 20. travnja 2024. godine. “Bit će to sigurno vesela i zabavna tri sata koncerta. Ja to zovem – dođite da promuknemo zajedno. A to je i moto naših koncerata”, rekao je Zijo Valentino, frontmen i osnivač benda. Ikonski status stekli su 80-ih i 90-ih godina 20. stoljeća brojnim hitovima koji se i danas rado slušaju. “Samo sklopi okice”, “Volim te još”, “Bez tebe”, “Oka tvoja dva”, “Idu ptice selice”, “Ponekad se sjetim da postojiš”, “Pile moje”, “Ne mogu, ne mogu”, “U vrelini noći”, “Kad me više ne bude”…

To su pjesme s kojima su odrasle zaista brojne generacije. A zagrebačka publika imat će ih prilike poslušati uživo za nešto manje od mjesec dana. Prije dvije godine baš u Tvornici kulture ovaj sarajevski sastav proslavio je 40 godina od objave njihove prve ploče. Zagreb je s njima pjevao više od dva sata, a nekoliko puta su se morali vraćati na pozornicu jer je publika odbijala prestati pjevati njihove najveće hitove. Bio im je to ujedno i prvi održan koncert u Zagrebu nakon 20 godina, a označio je početak njihove obljetničke turneje 40+.

“Taj koncert je zaista bio fascinantan. Bio je to totalni spoj publike i nas. Ništa manje ne očekujem ni na ovom koncertu”, dodao je Zijo Valentino. Podsjetimo, ovu grupu osnovao je 1982. godine Zijo Rizvanbegović, poznatiji kao Zijo Valentino. Njihove pjesme zauzele su posebna mjesta u srcima slušatelja, a brojni albumu doživjeli su velike uspjehe i bili jedni od najprodavanijih u ono vrijeme. Svojom sjajnom energijom i prepoznatljivim zvukom svakim koncertom ponovno osvoje publiku. Više o ovom sarajevskom pop rock bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici. A svoju ulaznicu kupite putem Eventim online shopa.

VIDEO: Valentino – Kada me više ne bude

Tagged