glow run zagreb 2022 - festival svjetla

U sklopu Festivala svjetla održava se jedinstvena noćna utrka Glow Run Zagreb 2022

U sklopu ovogodišnjeg Festivala svjetla održat će se i jedinstvena i zabavna noćna utrka Glow Run Zagreb! Utrka će se održati u subotu, 19. ožujka 2022. godine i kreće s atraktivne zagrebačke lokacije. Start i cilj noćne trke je na Trgu Marka Marulić ispred Državnog arhiva. Sama utrka kreće u 22 sata, a na svojoj ruti koja prolazi kroz centar grada Zagreba na ruti dugačkoj pet kilometara trkači će proći niz svjetlećih instalacija Festivala svjetla i osvjetliti si put. A prijaviti se možeš na tri, četiri……. SAD!


A što će se, uz naravno užitak trčanja, dodatno dobiti prijavom na Glow Run Zagreb? Osim prigodne vesele neonske majice, u START paketu te čekaju i glow in the dark narukvice i ogrlice, kao i specijalne neonske boje za kožu. Za tebe i tvoju ekipu pripremili smo i mali umjetnički projekt, ali neka to ostane iznenađenje. Tu je i dress code – samo šareno, neonsko i veselo! S veseljem najavljujemo da su prijave za utrku GLOW RUN ZAGREB otvorene, a više doznajte na mrežnoj stranici na adresi runcroatia.hr.

Glow Run Zagreb 2022 – program i plan utrke

Program utrke / subota, 19. ožujka 2022. subota

  • 12.00 – 21.00: registracija trkača na Trgu Marka Marulića
  • 21.30: zagrijavanje pred utrku uz dobru glazbu
  • 22.00: start utrke
  • 22.45: druženje i proglašenje pobjednika

Trasa: Trg Marka Marulića, ulica Jurja Žerjavića, Svačićev trg, ulica Baruna Trenka, ulica Pavla Hatza, ulica kneza Mislava, krug oko Trga žrtava fašizma, ulica Franje Račkog, Draškovićeva ulica, Vlaška ulica, Palomotićeva ulica, Jurišićeva ulica, Trg bana Josipa Jelačića, Ilica, ulica Andrije Kačića Miošića, Prilaz Gjure Deželića, Savska cesta, ulica Farkaša Vukatinovića, Trg Marka Marulića.

Tagged