u pol 9 kod sabe - sve je ovo igra | 2019.

U pol 9 kod Sabe, zagrebački indie bend, predstavlja svoj treći album “Sve je ovo igra” u Tvornici kulture u četvrtak, 17. listopada 2019. godine

Zagrebački bend “U pol 9 kod Sabe” predstavit će u Velikom pogonu Tvornice kulture svoj treći album “Sve je ovo igra”. Koncert će se održati u četvrtak, 17. listopada 2019. godine, a dio je promotivne regionalne turneje “Bar me isprobaj” (nazvane prema njihovom posljednjem singlu) kojom bend, uz promociju novog albuma, obilježava i 10 godina sviranja. Osim pjesama sa novog albuma, bend će izvesti svoje najveće hitove, a na pozornici će im se pridružiti i gošće iznenađenja!

Novi album Sve je ovo igra sniman je u suradnji s dva producenta – Konradom Mulvajem i Markom Lucijanom Hraščancem. I dodajmo, bend U pol 9 kod Save na novom albumu imaju novi sound. A njime pomiču granice zvuka koji smo navikli od njih čuti. Osim devet autorskih pjesama, na albumu Sve je ovo igra se nalaze i dvije obrade. To su Bicikl Nine Romić i Propadamo Ante Perkovića, koju su producirali Jura Ferina i Pavle Miholjević.

U pol’ 9 kod Sabe je hrvatski indie bend osnovan 2009. godine u Zagrebu. Osim što su jedan od rijetkih hrvatskih indie bendova, oni su popularni i važni za LGBT pokret u Hrvatskoj. Naime, pjesme benda uglavnom tematiziraju različita životna i egzistencijalna pitanja. A posebno se ističu kao bend koji najeksplicitnije tematizira LGBT problematiku na hrvatskoj muzičkoj sceni. Primjer toga je singl Tvoji starci me vole iz 2019. godine koji govori o lezbijskom paru koji dolazi na ručak kod obitelji jedne od djevojaka… Više o ovom indie bendu kojeg čine Martina Zvonić i Ana Opalić doznajte na njihovom Facebook profilu.

VIDEO: U pol 9 kod Sabe – Sve je ovo igra

Tagged