take it easy - t.i.e. | katarina vukadin | 2021.

Take It Easy, akustični post grunge bend, u Močvari održava live koncert u subotu, 3. travnja 2021. godine

Take It Easy ili T.I.E. novi je bend nastao kao posljedica potresa, koronavirusa i izdavanja prvog albuma kantautorice Katarine Vukadin. T.I.E. karakterizira akustični post-grunge stil, a u zagrebačkom klubu Močvara će održati svoj prvi live koncert. Bend će predstaviti pjesme s nadolazećeg albuma prvijenca “Everything is Borrowed” koji izlazi u prvoj polovici travnja 2021. godine.

Članovi benda T.I.E. osebujni su pojedinci, a već i podosta glazbeno potkovani. Oni su Teo Aničić (Nezahvalnici), Marin Novak (Kali Lago), Marko Šturman (Kali Lago i Kazan) te Katarina Vukadin (Terminator). Koncert u Začaranoj Močvari održat će se u subotu, 3. travnja 2021. godine u 20 sati, a klub se uz sve epidemiološke mjere otvara u 19 sati. Preuzimanje besplatnih ulaznica kreće u petak, 2. travnja u 10 sati i to putem sustava Entrio.

Iza glazbenog projekta T.I.E. (ili Take it Easy) stoji Katarina Vukadin. Ona je kantautorica, pjevačica i glazbeno scenska istraživačica, a u glazbi je već više od desetak godina. A publici je poznata kroz brojne bendove i zborove u kojima je sudjelovala. Izdvojit ćemo LeZbor, Čipkice, Mangora, Chill out i Terminator. S druge strane, T.I.E. je na pop-rock-funk-punk tragu, a njihova pjesma Even if “pronašla” je svoje mjesto na kompilaciji novih rock bendova XX 2020 XX! Debitantskim EP-em Take it Easy s četiri pjesme T.I.E. se predstavio publici. A više o Katarini Vukadin doznajte na njezinoj Facebook stranici.

VIDEO: Take it easy – Zombie World

Tagged